gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.171
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Şiveydiz

    Konu, 'Çöplük' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler
    250 gr
    Nohut
    250 gr Kuşbaşı
    Kuzu Eti
    1 Demet Taze
    Sarımsak
    1 Kg Yoğurt
    1 Su Bardağı Su
    Tuz
    Sos Malzemesi
    1 Çorba Kaşığı Tereyağı
    1 Çay Kaşığı Haspir

    Yapilis Tarifi
    Akşamdan ıslattığınız nohudu haşlayın. Taze sarmısaklardan iki tane ayırıp kalanını yarım parmak iriliğinde doğrayın. Ayırdığınız iki sarmısağı ayrı bir kapta yumuşayana kadar haşlayın.
    Yoğurdu 1 su bardağı suyla çırparak ayran kıvamına getirin. Hazırladığınız ayrana eti, haşlanmış ve çiğ sarmısağı ilave ederek pişirin.
    Tavada bir çorba kaşığı tereyağını kızdırıp haspiri ekleyerek sos hazırlayın.
    Yemeği servis tabağına alın. Üzerine haspirli sos gezdirip servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş