gebe
  1. melegim

    melegim Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    15 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.169
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    0

    Sütlü Revani

    Konu, 'Tatlılar' kısmında melegim tarafından paylaşıldı.

    sütlü revani tarifi sütlü revani tatlısı sutlu tatlısı tarifi MALZEMELER yarim paket margarin
    1 litre sut
    1 bardak irmik
    1 bardak toz seker
    1 vanilya

    HAZIRLANISI
    Malzemenin hepsini bir tencerede kisik ateste bir cirpici yardimiyla
    muhallebi kivamina gelinceye kadar pisirin. Kaynamasina yakin lapa gibi
    olacaktir, panik yapmayin. Servis yapacaginiz kalibi suyla islatin,
    yapismasini onlemek icin. Pisen karisimi kaliba dokun ve soguduktan
    sonra buzdolabinda servis icin bekletin. Servis yaparken uzerine tarcin
    ekleyebilirsiniz.

     
  2. ilkimefsa

    ilkimefsa Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    25 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    409
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    kars
Sütlü Revani konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Kremalı REVANİ

    Kremalı REVANİ

    kremalı revani kremali revani nasıl yapılır kremalı tatlısı tatlısı tarifi Merhaba Melekler, birazdan sizlere kremalı revani tarifi vereceğim. Şimdiden afiyet olsun :) KULLANILACAK MALZEMELER 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı irmik kullanıyoruz 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı hindistan cevizi kullanıyoruk 1 su bardağı un ve 5 yumurta 1 su bardağı şeker 2 paketcik kabarma tozu 1...
  2. cevizli revani

    cevizli revani

    Malzemeler 5 Çay Bardağı Un, 4 Adet Yumurta 2 Çay Bardağı Yoğurt, 1.5 Çay Bardağı İrmik 2 Çay Bardağı Şeker 1 Su Bardağı Ceviz 2 Paket Kabartma Tozu 2 Paket Vanilya Hindistan Cevizi (süslemek için) Şerbeti İçin 3.5 Su Bardağı Şeker 3.5 Su Bardağı Su 1/4 Limon Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak şerbeti hazırlayalım. Bunun için şeker, su ve çeyrek limonu kaynatalırn. Soğumaya birakalım....
  3. Portakalli Revani

    Portakalli Revani

    portakalli revani portakallı revani portakallı irmikli cevizli revaniler MALZEMELER:3 ADET YUMURTA,1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER,1 SU BARDAĞI İRMİK,2 ADET PORTAKAL,1 PAKET KABARTMA TOZU,1 PAKET VANİLYA,1,5 SU BARDAĞI UN ŞERBETİ İÇİN:3 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER,3SU BARDAĞI SU,YARIM LİMON. HAZIRLANIŞI:TOZ ŞEKERLE YUMURTA İYİCE ÇIRPILIR.İÇİNE DİĞRE MALZEMELER KATILIR.PORTAKALLAR RENDELENİR,BİR TANESİNİN SUYU...
  4. Revani

    Revani

    Kısmet, zenginlik, mutluluktur.
  5. Haşhaşlı Revani

    Haşhaşlı Revani

    haşhaşlı revani nasıl yapılır malzemeler yapılışı hazırlanışı reçetesi hakkında herşey burada. Bilmiyorum daha önce hiç haşhaş yedinizmi ama haşhaş için söyleyeceğim tek şey tüm Anadolu mutfaklarında severek ve yaygın olarak kullanılan birşey olmasıdır. Şimdi sizlere daha önce duyduğunuz bildiğiniz ve yediğiniz bütün revani tariflerini unutturacak bir tarif vericem. Dikkatlice uygulayınız....

Sayfayı Paylaş