Tavuk salatası
buğday
gr
50
yeşil mercimek
gr
30
yeşil soğan
gr
15
[sıze=3]dereotu[/sıze]
demet
0.20
maydanoz
demet
0.20
zeytinyağ
cl
1
limon
kg
0.06
sirke
cl
0.5
tuz
gr
1
karabiber
gr
1
tavuk bonfile
gr
60
akdeniz yeşillikleri garnitür
pors
1
pişirme süresi
10 dk
pişirme şekli
ızgara
hazırlama süresi
15 dk
porsiyon adedi
1
servis tabağı
çukur tabak
hazırlanışı:
buğday yıkanır ve haşlanır, yeşil mercimek haşlanır ve süzdürülür.
içine ince kıyılmış maydanoz, dereotu , yeşil soğan ve baharatlar katılıp, iyice karıştırılır.
tabağın ortasına forma ile basılır, tabağın kenarına tavuk göğsü ve akdeniz yeşillikleri konulur.
gr
50
yeşil mercimek
gr
30
yeşil soğan
gr
15
[sıze=3]dereotu[/sıze]
demet
0.20
maydanoz
demet
0.20
zeytinyağ
cl
1
limon
kg
0.06
sirke
cl
0.5
tuz
gr
1
karabiber
gr
1
tavuk bonfile
gr
60
akdeniz yeşillikleri garnitür
pors
1
pişirme süresi
10 dk
pişirme şekli
ızgara
hazırlama süresi
15 dk
porsiyon adedi
1
servis tabağı
çukur tabak
hazırlanışı:
buğday yıkanır ve haşlanır, yeşil mercimek haşlanır ve süzdürülür.
içine ince kıyılmış maydanoz, dereotu , yeşil soğan ve baharatlar katılıp, iyice karıştırılır.
tabağın ortasına forma ile basılır, tabağın kenarına tavuk göğsü ve akdeniz yeşillikleri konulur.