gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.175
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    Tereyağlı Kereviz Garnitür

    Konu, 'Mezeler - Ordövrler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Yapılışı Kereviz dış kabukları derince alınır; arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bol limonlu suda onbeş dakika haşlanır, süzülür, tekrar limonlu suda pişene kadar haşlanır. Bir kap içinde bir miktar tereyağla süzülmüş kereviz ıslatılıp arzu edilen et yanına konur veya bir kap içinde tereyağa birkaç kıyılmış soğan, bir defa haşlanmış ve süzülmüş kereviz, limon, su, tuz ilave edilerek pişirilir

     
Tereyağlı Kereviz Garnitür konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. kereviz sakinleştirir

    kereviz sakinleştirir

    Akdeniz mutfağının önemli lezzetlerinden kereviz, içerdiği maddeler sayesinde sinirliliği önlüyor. B vitamini, demir ve kireç yönünden zengin olan kereviz, şeker, yüksek tansiyon ve romatizma hastalıklarına da iyi geliyor…Akdeniz mutfağının önemli yiyecekleri arasında yer alan kerevizin, içerdiği maddeler sayesinde insanları sinirlilik halinden uzak tuttuğu bildirildi. Salatası, çorbası,...
  2. tereyağlı havuç garnitürü

    tereyağlı havuç garnitürü

    havuç garnitürü Havuçların dış kabukları temizlenir, arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bolca suda beş dakika kaynadıktan sonra süzülür, tekrar su eklenir, bir miktar tuz, tereyağı ilave edilerek pişirilir. Ateşten aldığımız zaman, suyu kalmamış olmalıdır. Arzu edilen etler yanına konur.
  3. tereyağlı kereviz garnitürü

    tereyağlı kereviz garnitürü

    Kereviz dış kabukları derince alınır; arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bol limonlu suda onbeş dakika haşlanır, süzülür, tekrar limonlu suda pişene kadar haşlanır. Bir kap içinde bir miktar tereyağla süzülmüş kereviz ıslatılıp arzu edilen et yanına konur veya bir kap içinde tereyağa birkaç kıyılmış soğan, bir defa haşlanmış ve süzülmüş kereviz, limon, su, tuz ilave edilerek pişirilir.
  4. patates garnitür

    patates garnitür

    patates garnitür çeşitleri patatesli garnitürlü salata Malzemeler 4 adet patates (orta boy) ½ çay bardağı sızma zeytinyağı (veya karışık baharatlı zeytinyağı) ½ çay bardağı limon suyu ½ çay kaşığı sarımsak tozu (veya 1 diş döğülmüş sarımsak) 1 çay kaşığı çok ince döğülmüş maydanoz Yapılışı Patatesleri yıkadıktan sonra tuzlu suda çatlatmadan haşlayın. Kenara alıp biraz soğuttuktan...
  5. Ispanaklı Garnitür

    Ispanaklı Garnitür

    MALZEMELER 400 gr ıspanak 2 adet patates 2 adet havunç 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı soya sosu arzuya göre baharat HAZIRLANIŞI Patatesleri ve havuçları parmak büyüklüğün de uzun uzun kesin. Ispanakları sadece ortadan ikiye bölün.Tavaya yağı koyun,ısındıktan sonra havucu atıp bir iki dakika kavurun. Daha sonra patatesleri atıp beş, altı dakika kavurun ve ıspanağı, soya sosunu,...

Sayfayı Paylaş