Turşu kavurması

_BaLıM_

Yeni Üye
Üye
Turşu kavurması
karadeniz bölgesine ait değişik bir tat melişler deneyin:)

6b4b5d21833b8fe35bb8132ec3f967-4226.jpg


Malzemeler

1/2 kilo fasülye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağ

Hazırlanışı

Fasülye turşusunu ister enine keserek ister aynı boyutta elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
Soğanları ince ince doğrayın.Yağı geniş yayvan bir kaba alın.Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.Fasülyeyi ilave edin 15_20 dk kavurun.Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın
 
aaaayy ben buna bayılıyorum.4 sene samsunda kaldım ve bunu yemekten hiç bıkmadım.ooof olsada yesek yaa
 
Geri
Üst