gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.171
    Beğenilen Mesajlar:
    2.223
    Ödül Puanları:
    113

    Yoğurt Soslu Pancar Salatası

    Konu, 'Salatalar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler : • Pancar 1000 gr. • Sirke 275 ml. • Sarmısak 4 diş
    • Fesleğen 3 çorba kaşığı
    • Yağ - Hardal Karışımı 60 ml.
    • Yoğurt 250 ml.
    • Krema 1 çorba kaşığı
    • Taze Soğan (ince doğranmış) 3 çorba kaşığı
    • Beyazbiber Hazırlanışı : Pancarların saplarını ayıklayıp, yıkayın. İri küp biçiminde doğrayın.

    Pancarları alacak büyüklükte bir tencereye 1,5 lt. su koyun, 200 ml. sirke ve 2 diş sarmısak katıp bir taşım kaynatın. Pancarları kaynayan suya atın ve 30 dk. süreyle haşlayın.

    Ufak bir kasede; sirke, sarmısak ve fesleğeni karıştırın. Önce yağ - hardal karışımını ekleyip harmanlayın. Sonra yoğurt, krema, taze soğan ve beyazbiberi sırasıyla ekleyip karıştırın. Hazırladığınız sosu, pancarların üzerine döküp iyice karıştırın. Serin bir yerde 20 dakika kadar bekletip, servis yapın.

     
Yoğurt Soslu Pancar Salatası konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. pancar salatası!

    pancar salatası!

    Balıktan sonra en değerli Omega-3 kaynaklarından biri ceviz. Bir diğeri de keten tohumu yağı. Günde 1 çay kaşığı keten tohumu yağı günlük Omega-3 ihtiyacınız için yeterli. KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 2 pancar 7-8 beyaz lahana yaprağı 1 çay bardağı çekilmiş ceviz 1 çorba kaşığı kapari 2 çorba kaşığı konserve mısır 2 çorba kaşığı elma...
  2. Füme Alabalık ve Pancar Salatası (4 Kişilik)

    Füme Alabalık ve Pancar Salatası (4 Kişilik)

    MALZEMELER 2 füme alabalık 1 orta boy salatalık 250 gr haşlanmış pancar, ince dilimler halinde kesilmiş 2 çay kaşığı sirke, tercihen elma sirkesi 1 çay kaşığı ayçiçek yağı 12 marul yaprağı, servis için 4 kornişon turşu, yelpaze şeklinde kesilmiş 4 dal suteresi, süslemek için HAZIRLANIŞI Füme alabalığın kılçıklarını dikkatlice ayırın. Etini büyük bir kaseye koyun. Salatalığı 4 ince eşit...
  3. Pancar

    Pancar

    (Mangold / Zuckerrübe / Betterave / Beet / Beta vulgaris) Dogu Akdeniz sâhillerinde yabânî olarak yetisen, ince köklü, bir veya iki yillik otsu bir bitki. Yapraklari etli, alt kisimlarda sapli ve büyük, üst kisimlarda ise sapsizdir. Bu bitkiden elde edilmis olan kültür sekilleri sunlardir: Sekerpancari (Beta vulgaris var altissima): Kökleri büyük, etli bir yumrudur. % 12-20 oraninda sakkaroz...
  4. Yoğurt soslu armut

    Yoğurt soslu armut

    Malzemeler: 1 armut 125 gr süzme yoğurt 1 çay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş fındık 1 çay kaşığı ince çekilmiş antepfıstığı 1 tutam tarçın 1 tutam safran 1 kahve fincanı su Hazırlanışı: * Armudu soyup boyuna ortadan ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarın. İnce ince dilimleyip küçük bir tavaya alın. Safranı suda eritip armutlara ekleyin. Tarçın serpip armutlar yumuşayıncaya...
  5. Yoğurt Soslu Karnabahar Kızartması

    Yoğurt Soslu Karnabahar Kızartması

    karnıbahar kızartması karnıbahar kızartması videolu video yoğurt soslu kızartmasının yanına ne yapılır Malzemeler : * 1 çiçek karnıbahar Sosu için: * 1 soda * 1 yumurta * 2 çorba k.ketçap * alabildiği kadar un Yoğurt sos için: * 1 kase yoğurt * 1 tutam dereotu Hazırlanışı : Sosu için soda*yumurta ve ketçapı karıştırın.Boza kıvamına gelene kadar birkaç kaşık un ekleyin. Çiçek çiçek...

Sayfayı Paylaş