Tablo Ve Duvar Dekorasyonu

HaYaL

Daimi Üye
Üye
Tablo Ve Duvar Dekorasyonu
duvar tabloları duvar dekorasyonu en son moda tablolar ilginç dekorasyonu dekorasyonlari
Gününüzü geçirdiğiniz bir mekan düşünün: Halıdan perdeye, mobilya dan pencereye herşey mükkemmel, bu durumda sanki birsey eksik duvarlar boş kaldı dediğinizi duyar gibiyim. Duvarlar boşsa mekanda boş görünür, dekorasyon yarım kalmış demektir.O zaman napıyoruz dekorasyonumuzu tablolarla tamamlıyoruz...


Peki duvarlar için ne yapabiliriz?
Ben kesinlikle tabloları öneriyorum. Soyut ya da somut size yaptığınız dekorasyonun tarzına uygun seçenekleri değerlendirin. Duvarlarınızı tablolandırın, bırakın yaşadığınız yere havasını versin. Hatta tablolarınızı daha dikkat çekici hale getirin ve bunun icin tablo lambaları kullanın. Bu şekilde duvarlarınız iki kere hayat bulacak. Bu tarz aydınlatma sistemleri mekanı daha geniş daha zengin gösterir.


tablo+1.jpg

Evlerin, ofislerin, her çeşit kapalı yaşam alanlarının neredeyse her bölümünde kullanılabilcek muhteşem bir dekor parçası olan tablolar özellilke koridorların, şömine duvarlarının, gümüşlük üstlerinin vazgeçilmezi.

Koridorlar için düşünülen tabloların asılış biçimleri göz önünde bulundurulmalı. Her tablo başlı başına bir konu olduğundan uygun aralıklarla yerleştirilmeli. Bomboş bir koridorda kim yürümek ister. Iki duvar arasında sıkışacakmış hissine kapılmanız mümkün.


tablo3.jpg

Son bir detaydan bahsedelim; aydınlatma lambalarının altındaki tablolar. Tabloya ve odaya uygun desen ve renkte çerçevelerle çerçevelenmesi çok önemli.

Tablolar gerçekten olmazsa olmaz dediğimiz en yakışacak dekor ve sanat parçaları.

Hayallerinizi duvara asın, duvarlarınızı tablolandırın.
 
Geri
Üst