Rüyada aldatılmak tabiri

M

Misafir

Forum Okuru
Rüyada aldatılmak tabiri
rüyada aldatılmak ne demek
rüyada eşinin aldattığını görmek


Elbette ki kesinlikle tasvip edilir bir durum değil ama günümüzde o kadar çok çoğaldı ki eşlerin, sevgililerin daha doğrusu ikili ilişkilerin aldatılması ve aldatması... Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere rüyada aldatılmanın tabirini yorumluyoruz.


ruya-b.jpg



Rüyada eşinizi, nişanlınızı veya önemli birini aldattığınızı görmek suçluluk duygunuzu ve ihanetinizi işaret eder. Güven duygunuz sarsılabilir veya karşılığını alamayacağınız şeylerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca cinsel istek yoğunluğunu gösterebilir. Evlilik tarihi yaklaşan insanlarda bu tip rüyalar sıkça görülür. Kimliğinizle ilgili değişikliklere karşı olan korkunuzu göstermektedir.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek terkedilme korkunuzu gösterir. İlişkinize olan ilginizi kaybetmiş olabilirsiniz.

Bir oyunda başkasını aldattığınızı görmek kendinize karşı dürüst olmadığınızı gösterir.
 
eski sevgilimi sık sık rüyamda beni aldattığını başka bir kadınla yatakta olduğunu görürdüm. rüyalar gerçek olur derler ya bu durum hiç aklımda yokken. gördüğüm rüya başıma geldi. üstelik 1 kez yaşanılan birşey de değilmiş.
 
Geri
Üst