Rüyada Abdest Suyu Görmek tabiri burada

M

Misafir

Forum Okuru
Rüyada Abdest Suyu Görmek tabiri burada


Rüyada Abdest Aldığı Suyu Görmek


Rüyada Abdest Suyu Görmek Neye Gelir



Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, daha önce rüyada abdest alıp namaz kılmanın tabiri hakkında sizlere bilgiler aktarmıştık. Şimdi ise rüyada abdest suyu görmenin tabiri hakkında bilgiler paylaşıyor ve rüyada abdest suyu görmek ne demek diyen tüm arkadaşlarımızı bu sayfamıza davet ediyoruz.

ruya-1b9.jpg




Abdest almak güzelliğe, korunmaya, hayır ve iyiliğe delalet eder. Temiz su ile tam olarak abdest almak maksada kavuşmaya, Abdestin tamamlanmaması mevcut sıkıntıların bir süre daha devam etmesine, Namaz kılmak gayesiyle abdest almak korkudan emin olmaya, Allahu Teala'nın himayesine, Abdest alıp namaza durmak gam ve kederden kurtularak Allah'a hamdetmeye dalalet eder.

Rüyada abdest suyundan içmek hayır ve iyiliğe, korkudan emin olmaya, hastalıktan kurtulmaya ve berekete delalet eder.

Sıcak su ile abdest almak kedere ve hastalığa, Hamam ve sokak gibi yerlerde abdest almak yüz kızartıcı bir duruma, gizlenen sırların açığa çıkmasına, Yatakta uzanır vaziyette abdest almak eş ve dostundan ayrılmak olarak yorumlanır.

Rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını gören kimse, isteklerine kavuşur. Eğer abdestini tamamlayamazsa bu rüya aksine yorumlanır.

Rüyada sudan gayri şeylerle abdest aldığını görenin rüyası onun borçlanacağına delalet eder.
 
Geri
Üst