Doğal Yollarla Boy Uzatma Teknikleri

T

TİTAN

Forum Okuru
Doğal Yollarla Boy Uzatma Teknikleri
Doğal Boy Uzatma Teknikleri
Doğal Olarak Boy Uzatma



Sevgili melekler, bu yazımızda doğal boy uzatma teknikleri hakkında sizleri kısaca bilgilendirmek istiyoruz :)

boy-2f4.jpg


Genellikle normal insanlar için de, boyları nasıl olursa olsun, 5 -7 santim uzama potansiyelleri vardır.Tabi ki hiçbir zaman Shaquille O’Neal (1 basketbol oyuncusu ) olamayacaksınız, ama boyunuza bir kaç extra santim eklendiğinde hayatınızda gerçekten fark yaratabilirsiniz. Hayatınızda oluşacak farkı hayal edin.

Vücutta dengesiz olarak salgılanan büyüme hormonu seviyesi dahil olmak üzere kısa boylu olmak bir çok sebepten dolayı olabilir. Eğer boyunuzu maximize etmek için doğru şeyleri yapmazsanız, tam uzunluk potansiyelinize ulaşamayabilirsiniz. Hatta büyümenizin durmasından sonra bile boyunuzun uzaması olasılığı için özel bazı egzersizler ile doğru diyet iki faktör vardır.

Uzamanızı ( 2 den 15 cm’e kadar ) toplam boyunuzun %35’ini oluşturan omurganızın durumu etkileyecektir. %98den fazla insan omurgasının basınç altında olmasından sıkıntı duymaktadır (bu çevre şartlarından ve genetik olarak da olabilir).

Bir uzmana danışaraktan hazırlanacak olan egersiz programı ve diyet planı sağlayarak boyunuzu doğal olarak uzatabilirsiniz.
 
Bu arada boy uzatmak isteyenlere güzel haberim var. Bugün okuduğum bir yazıda boy uzatma konusunda garanti veren ve tamamen doğal yollardan boyunuzu uzattığı söylenen bir yöntem öğrendim..

Bir göz atın isterseniz >> Doğal yollarla boy uzatma
 
Geri
Üst