2013 Survivor Ünlüler-Gönüller Yarışmasında ki Parçaların Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Survivor Ünlüler-Gönüller Yarışmasında ki Parçaların Listesi
Bu konu; 2013 survivor parçaları listesi hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, bildiğiniz gibi Survivor 2013 Panama İnci Adası'nda yapılacak. Yine ünlüler ve gönüllüler adı verilen iki grubun yarışacakları yarışmada yarışmacıların tam listesi için https://www.meleklermekani.com/tv-y...rvivor-tam-kadro-unluler-tanitim-videosu.html ve https://www.meleklermekani.com/tv-y...vor-tam-kadro-gonulluler-tanitim-videosu.html linklerimizi tıklayabilirsiniz.

Her sene olduğu gibi 2013 yılında da , Survivor 2013 'te yayınlanacak olan parçaları bu sayfamızdan sizlerle paylaşacağız. Yarışmanın başlamasıyla birlikte açacağımız ve buradan yayınlayacağımız topikten soracağınız parçaları videolarıyla birlikte bu sayfamızdan izleyebileceksiniz. Tıpkı 2012 ünlüler-gönüllüler yarışmasında ki gibi.

Ve büyük gün geldi çattı. Bu gece yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen 2013 Survivor parçaları hakkında soru sormak için https://www.meleklermekani.com/tv-y...ivor-da-calan-yabanci-sarkilar-hangileri.html linkimizi tıklayabilir, tüm 2013 Survivor parçası sorularınızı sorabilirsiniz..



survvor_2013-156.jpg
 
İşte ilk bölümde çalan parçalardan bazılarını paylaşmaya başlıyoruz :)


Two Steps From Hell-Everlasting

[video=youtube;r2BZP83NMXk]
 
James Newton Howard- Village Attack

[video=youtube;lPuilIyE0Ws]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst