Ben Bilmem Eşim Bilir 60 Tane Çiğköfte Yiyen Yarışmacı !

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ben Bilmem Eşim Bilir 60 Tane Çiğköfte Yiyen Yarışmacı !
Bu konu; Ben Bilmem Eşim Bilir 60 Tane Çiğköfte Yiyen Yarışmacı haberi hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, ilgi ve merakla izlene ekranların en eğlenceli yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir de geçtiğimiz haftasonu yarışan bir çift herkesi şaşırttı. Çiftin erkek yarışmacısının 60 adet çiğköfteyi yemesi karşısında gözleri yuvalarından fırlayan sunucu İlker Ayrık ve konuklar, yarışmacının yediklerini duyunca kulaklarına inanamadılar.


ben_bilmem_esim_bilir-368.jpg



Ben Bilmem Eşim Bilir’in dün akşam yayınlanan bölümünde inanılmaz bir rekora daha imza atıldı. 60 adet çiğ köfte yiyen yarışmacı, rekorun da rekorunu kırdı, ancak çiğköfte yemeye bir türlü doyamadı.

Kanal D’nin ilgi ile izlenen sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in (26 Ocak Cumartesi) yayınlanan bölümünde yarışmacı çiğ köfte yemeye doymadı. Fitness eğitmeni olan Ali Baki çiğ köfteleri yedikçe iştahı açıldı, oyunda rekorun da rekorunu kırdı. 49 tane yiyerek rekora adını yazdıran yarışmacı, oyun bittiği halde birincilik koltuğunda çiğ köfteleri yemeye devam etti. Tepsideki 60 çiğ köftenin tamamını yiyen yarışmacının sevgilisi Burcu Sanduvaç’ın Ali Baki’nin daha önce de 35 ıslak hamburger ve 17 tane dürüm yediğini söylemesi ise herkesi şaşırttı. Yarışmacının yedikleri duyunca şaşkınlığını gizleyemeyen İlker Ayrık daha sonra çiğköfte yarışmasında yarışmacının iştahına şahit oldu.
 
Geri
Üst