Ben Burdan Atlarım Bayhan Kimdir?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ben Burdan Atlarım Bayhan Kimdir?
Bu konu; Ben Burdan Atlarım Bayhan Kimdir haberi hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, Show Tvde yayına gelmeye hazırlanan Ben Burdan Atlarım yarışmacılarından biri Bayhan. Bayhan bir dönem Popstar yarışmasına katılmış ve o dönemde hayli ünlenmişti.


bayhan-259.jpg




15 Mart 1980 Adana
Popstar´ın starı bayhan´in hayatı film gibi popstar yarışmasının en güclü adaylarından adana doğumlu bayhan gürhan´ın, henüz 5 yasındayken annesi kezban gürhan´in, 1982 yılında ilaç içerek intihar ettiği belirlendi.

hatice özyaman ise 1 aylık evliyken almanya da geçirdiği trafik kazası sonrası öldü.
annesinin ölümünün ardından 11 yaşından itibaren alkolik babasıyla birlikte kalan bayhan gürhan, 23 ocak 1997 yılında adana'da bir markette hırsızlık yaparken yakalandı.

bayhan ın yine aynı yıllarda adana ve alanyada hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. 12 ağustos 1998 yılında ise büyük annesinin parasını çaldığı iddia edilen amcasının oğlu mehmet ali gürhan'ı bir tartışma sonrası öldürmek suçundan cezaevine girdi.

"karıncayı incitecek insan değil"

bir süre sonra babasıyla birlikte adana'yı terk ederek Balanya'da yeni bir hayat kuran bayhan'ın, askerlik görevini tamamladıktan sonra popstar yarışmasına başvurduğu anlaşıldı.

asıl mesleği dericilik olan baba sebahattin gürhan'ın ise aynı zamanda müzikle uğraşarak hem şarkı söylediği hem de söz yazarlığı yaptığı bildirildi. adana akkapı mahallesi'nde yaşayan ve ölen ablasının kocası olan eniştesi murat özyaman (28) ise başta cansever, kurtuluş, selahattin özdemir olmak üzere bir çok sanatçıya şarkı sözü yazdı. Kuaför dükkanı işleten enişte murat özyaman kayınbiraderi bayhan'ı savunurken, gazetelerde çıkan haberlerin kasıtlı olarak yayınlandığını ileri sürdü.

özyaman, "o karıncayı dahi incitecek biri değil. geçmişi acılarla geçen bir çocuk. acıyı yaşadığı için şimdi yaşadıklarını seslendiriyor. onun bu başarısını engellenmek istiyorlar. bayhan'la uğraşmasınlar" diye konuştu.
 
Geri
Üst