Burcu Esmersoy Resimleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Burcu Esmersoy Resimleri
burcu esmersoy
Spor spikerliği yaparken adını katıldığı Show tv deki dans yarışmasında duyuran Burcu Esmersoy, muhteşem fiziği ve seksiliğiyle göz kamaştırıyor.Sizlere öncelikle Burcu Esmersoy hakkında kişisel bilgileri ve sonrada sevenleri için resimlerini sunuyorum.
burcu esmersoy5-8e.jpg

Burcu Esmersoy (d. 2 Ekim 1976, İstanbul) Çerkez asıllı ünlü Türk televizyon sunucusu. Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. New York Üniversitesi’nde “Hospitality, Tourism and Sports Management” eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında “Miss International” seçilerek Türkiye’yi Japonya’da temsil etti ve “Dostluk Güzeli” oldu. Kanal D’de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk’te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren “Romantik Komedi” filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. 2006 yılının Nisan ayında NTV’de “Spor Servisi” programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programlar yapmaktadır. Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.
burcu esmersoy2-18c.jpg
burcu esmersoy3-294.jpg
burcu esmersoy4-388.jpg
burcu esmersoy11-48.jpg
burcu esmersoy6-fb.jpg
burcu esmersoy7-2f0.jpg
burcu esmersoy8-314.jpg
burcu esmersoy9-196.jpg
burcu esmersoy10-40.jpg
 
Maaşallah valla güzel kadın.. Aslında o gece dansdaydık ve elenemsi gereken defneyken bu güzelim kızı elediler.. dansta çok yakışıyordu kıza..
 
Geri
Üst