Sinan Akçıl "Kapı" Albümü Tanıtımı 2013

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Sinan Akçıl "Kapı" Albümü Tanıtımı 2013
Bu sayfa; Sinan Akçıl "Kapı" Albümü Tanıtımı 2013 konusu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, başarılı müzisyen Sinan Akçıl yepyeni albümüyle piyasaya çıktı. Poll Production etiketi ve Polat Yağcı prodüktörlüğünde hazırlanan yeni albümü "Kapı" adlı albümünde 9 şarkı ve 5 remix bulunuyor. İşte albümle ilgili detaylı bilgiler..


sinan_akcil-372.jpg



Sinan Akçıl, Poll Production etiketi ve Polat Yağcı prodüktörlüğünde hazırlanan yeni albümü "Kapı" ile müzik marketlerde. Albümde tamamı Sinan Akçıl'a ait 9 şarkı ve 5 remix yer alıyor. Albümün düzenlemelerinde ise Sinan Akçıl'ın yanı sıra, Avrupa'nın ve Yunanistan'nın en büyük prodüktörlerinden biri olan Pantelis Kotakis(dj pantelis), Ümit Kuzer, Selim Çaldıran imzaları var. Albümde yer alan 5 remixte de İspanya'nın dünyaca ünlü Dj'i Armando Junior ve Türkiye'nin en önemli Dj'lerinden Ufuk Akyıldız, Mert Hakan ve Cemre Burak isimleri yer alıyor.

Albümünün en ince ayrıntısına kadar ilgilenen Sinan Akçıl, şarkıları kadar yeni imajı ve fotoğrafları ile de dikkat çekecek. Albüm fotoğrafları için dünyanın birçok yıldızı ile çalışan Jerry Stolwijck ile çalışan Sinan Akçıl, benim "Tek Aşkım" diye adlandırdığı fanclub'ının dövmesini bileğine yaptırarak tekrar gönülleri fethetti.
 
Geri
Üst