Yoğurt Kabından Çok Amaçlı Kutular

Arkadaşlar kızmayın ama ben bu tür tasarımları yayıntı olarak görüyorum. Ne bileyim hani olsa da olur olmasa daha iyi olur gibi. Mükemmel bir geri dönüşüm tekniği buna lafım yok elbette keza olamaz da! Ama dediğim gibi işte gereksiz buluyorum. İlle el emeği olsun istiyorsanız ya da ne bileyim bir şeyler yaratmaktan hoşlanıyorsanız, tercih etmekte haklısınız tabii.



Birçok bayan bu taraz şeylerden çok hoşlanır ve evinin her köşesinde yaratıcı olmaya doyamaz. Benim teyzem de böyledir. Nerde gereksiz bir şey varsa eve yığar. Bu tür uygulamaların miladının dolmadığına inanan ve geri dönüşüme destek veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Süpersiniz kızlar!
:kiss:
 
Yoğurt kabın dan çok şey yapılabilir. Bende takı kutusu ve toka kutusu olarak kullanıyorum.Örgü bilmediğim için teyzeme kovaların örtüsünü işlettim .Çok şık ve kullanışlı oldular. Şimdi daha büyük olan boya kutularını değerlendirmeyi düşünüyorum. Bu boya kutusunuda yatak odasında aksesuar olarak kullanıcam. İçine örgüden çiçek yerleştiricem . Güzel olursa burdan paylaşırım.
 
Geri
Üst