Salon dekorunda avizenin önemi

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Salon dekorunda avizenin önemi
Ev dekorasyonu herkes için en önemli konular arasındadır. Her insan için vazgeçilmez bir yer olan evimizde aydınlatma ürünlerinin yeri büyüktür. Evimizin en önemli odalarından olan salonlarda misafirlerimizi ağırladığımız için buradaki dekorasyonlar daha önemlidir. Evin sadece dışı değil iç görünümü ile de elde edilen dekoratiflik herkes için önemlidir. Bu nedenle salondaki genişlik göz önüne alınarak doğru bir aydınlatma gerçekleştirebileceğimiz ortamı yakalamaya çalışmalıyız. Resim galerimden faydalanarak sizlere sunacağım pek çok aydınlatma modeli arasından seçimde bulunma şansı tanıyacağım.

Antreler-İçin-Dekoratif-Aydınlatma-Modelleri-18.jpg


Üst resimde yer alan dekoratif zarif avize modeli klasik ve modern anlayıştaki bir salona yakışabilir modeller arasındadır. Birbirinden güzel modellerle karşınıza çıkarken avize model tercihinizde en doğruyu seçerek odalarınızı özelleştirebilmenize imkan tanımaktayım. Bu tarz bir odada krem, beyaz ya da sütlü kahve tonunda tercih edeceğiniz mobilyalar, halılar ya da duvar dekor ürünleri ile bütünlük elde etmeniz kaçınılmazdır.


beyaz-avize-modelleri.jpg


Yeni evli çiftlerin tercihi olan pembe rengin ahengini salonunda hissetmek isteyenler için ise üstteki model şahane bir tercih olabilecektir. Beyaz ve pembenin muhteşem uyumunu bir araya getiren bu avize tasarımında salonlarınızın beğenisini misafirlerinize hissettirebileceksiniz. Zevkinize ve kişiliğinize uygun olan bir avize modeli seçiminde bulunmanız salonlarınızda kaliteyi her daim hissedebilmenize yardımcı olabilecektir.



istikbal-avize-modelleri-37.jpg



Lüks görünümlü salonlar için sunulan öneri olarak üste yerleştirdiğim avize modelinde şıklık elden bırakılmamış. Şık görünümlü bir avize modeli olan üstteki öneri şık taşları ve detayları ince kıvrımları ile göz kamaştırıcı olarak salonlarınızda yer alabilir. Farkı hissettirebilecek bir tasarım olan avizede yer alan gümüş renkli detaylar da beyaz gir salon sevenler için biçilmiş bir kaftan misalidir. Sizlerin beğenerek tercih edeceğiniz bu model lüks avize tasarımları kataloglarında mağazalarda sizleri bekliyor.


salon-avize-modelleri.jpg


Biraz nostaljik takılmak isteyenler için ise üstteki model son derece mükemmeldir. Koltuklarda da detay olarak seçebileceğiniz avize kenarında yer alan desenler koltuklarla uyumlu olabilecek tarz da seçilerek dekoratiflik elden bırakılmayabilir. Sizlerin dekor konusunda avize seçiminizde anlatmayıp sizin merak ettiğiniz konular için burada olduğumu asla unutmamalısınız. Birkaç satır yorum yazın ve bana ulaşın yeter. Keyifli dekor değişimleri:D

salon-için-avizeler.jpg
 
Geri
Üst