Kat kat lif modeli ve açıklamalı yapılışı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kat kat lif modeli ve açıklamalı yapılışı
lif modelleri, katlı lif modelleri, lahana lif modelleri, örgü lif modelleri

Lif modelleri, örgü modelleri arasın da asla modası geçmeyecek değerler arasın da yer alıyor. Çeyizlik lif modelleri, çeyiz sandıklarının demirbaş örnekleri arasın da yer alırken, banyoların ihtiyacı olan ve kişisel vücut temizliğin de faydanılan bir gereçtir.

Ani bir ev gezmesine giderken yada birine hediyelik bir ihtiyaç duyduğunuz da o anda eğer farklı bir hediye alacak imkanınız yoksa devreye lif modelleri giriyor. Hemen hemen her bayanın birine hediye ettiği lif modelleri mutlaka vardır ve oldukça makbule geçen bir hediye seçeneğidir sonuçta her zaman banyşoda ve dediğimiz gibi çeyiz sandığın da ihtiyaç duyulan bir örgü örneğidir.

Lif modelleri farklı örgü teknikleri ile değişik modellerle marifetli hanımlarından ellerin de harikalar yaratmaya devam ediyor. Bu arada püsküllü saçaklı lif modelleri de hanımların en çok beğendiği lif modelleri arasın da yer alıyor.

Yine lif modelleri arasın da çiçekli lif modelleri de oldukça rağbet görüyor ve farklı renk ipliklerle örülerek çeyiz sandığın da ve banyolar da yerini alıyor.

Melekler mekanı olarak sizlere farklı lif modelleri arasından seçtiğimiz kat kat bir görünümden oluşan katlı lif modeli yada bilinen diğer adı ile lahana lif modelleri ile ilgili görsel örnekleri bu konumuz da paylaşıyoruz.

Derya-Baykal-Lif-Modelleri-26.JPG
katlı-lahana-lif-modeli.JPG
lifler-14.JPG
lif-modelleri_7805349-00_854x480.JPG
orgu-tig-isi-katli-lahana-lif-nasil-orulur.JPG
orgu-tig-isi-sacakli-lif-modeli-katli.JPG
ortası-çiçekli-lahana-lifi.JPG
pembe-ortasi-cicekli-yuvarlak-katli-lif-ornegi.JPG


Katlı lif modelinin videolu açıklamalı yapılışı


Bu video için ayrıca ören bayana teşekkür ederiz.
 
lif modelleri bizim banyoda eksik olmaz çok seviyorum yeni kullanılmayan lif modelleri de mutlaka dolabımın bir yerinde hazır bekler ya bir misafirime özel olarak banyo yaptığın da veririm yada sizin de dediğiniz gibi ani bir hediye alamadığım zamanlar da lif modellerini hediye olarak götürürüm. Bu katlı lif modelleride çok hoşlarmış bayıldım bendede bunlara benzer birkaç farklı model var yapılışıda gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler
 
Geri
Üst