yavru maymunlar(çok şekerler)

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
yavru maymunlar(çok şekerler)
maymun satış maymun satışı yavru maymunlar yavru fiyatları

Maymunlar eskiden beri hemen hemen herkesin çok sevdiği hayvanlardır. İlginç hareketleri ve davranışları ile ilgi odağı olan maymunların bazıları o kadar farklı davranır ki adeta bir insanın yaptığı hareketleri bile yaparlar ve buda çok ilgi çektiği gibi insanı hayretler için de bırakıyor.

Memeliler türüne ait bir hayvan olan maymunlar da kendi araların da farklı ırklara ve türlere ayrılırlar. Diğer hayvanlara göre oldukça meraklı olan maymunlar oldukça sevimli ve zeki yaratıklardır.

İnanılmaz bir taklit yetenekleri vardır. Genç ve yavru yaşlar da maymunlara terbiye vermek daha kolaydır. Yaşları ilerledikçe maymunların huysuz davranışları artar ve bu yaşlar da terbiye edilmeleri çok güç olur.

Sizler için birbirinden şirin yavru maymun resimlerini bu konumuz da paylaşıyoruz.

25719-oyuncak-ayiyi-annesi-sanan-bebek-maymun_f.JPG
yavru maymun 3.JPG
yavru_maymun.JPG
yavru_maymun_63257.JPG
yavru-maymun.JPG
Yavru-Maymun-resmi.JPG
 
Son düzenleme:
Maymun türleri arasın da en bilinen türlerinden bazıları, şempaze, makak, orangutan, maki, jibbon, goril, atales gibi türleri sayabiliriz. Orman hayvanları olan maymunlar en çok yağmur ormanların da yaşamayı severler. Bunun harici çöller de ve bozkırlarda da yaşam sürebilirler.
 
Hem akıllı hemde sevimliler. Ama ben nedense tırsıyorum bunlardan. Böyle omzunda gezdirenlerle karşılaştığımda hemen yolumu değiştiriyorum
 
Geri
Üst