Aynalı ve çiçekli söz nişan tepsileri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aynalı ve çiçekli söz nişan tepsileri
Evlilikten önce uygulanan merasimlerden biri olan söz ve nişan, bazen sade bir tören ile aile arasın da kutlanırken bazen de daha kalabalık davetliler eşliğinde şık bir mekanda gerçekleşir. Her yörenin nişan gelenek ve görenekleri farklı olsa da böylesi özel bir tören de çiftlere takılacak olan nişan yüzük modelleri şık bir tepsinin için de yüzükleri takacak aile büyüğüne sunulur.

Önceki yıllar da nişan tepsileri modelleri olarak genellikle gümüş tepsi tercih edilirdi. Her ne kadar günümüz de halen gümüş tepsiler tercih edilse de bunun yanın da oldukça şık ve farklı tasarım tepsi modelleri de çok fazla rağbet görmeye başladı.


4b91bca08eb96997887c43627eeed683.JPG

974d31ec88199dda48df1e6b05b51587.JPG

2015-nişan-tepsisi-söz-tepsi-modelleri-8.JPG


Söz ve nişan merasimin de gelin ve damat için farklı tasarımlar uygulanır Takılacak yüzükler şık ve süslenmiş yastık içine konulur. söz ve nişan yastığı modelleri konumuzu inceleyerek süslü tasarımları yakından görerek fikir edinebilirsiniz. Gümüş tepsi modelleri kız istemeye gidilirken içi farklı çikolatalarla doldurulur ve tepsi süslenerek götürülür. Gümüş tepsi çikolata modelleri konumuzu da inceleyebilirsiniz.

Son zamanlar da kişiye özel tasarımlar için de aynalı ve çiçekli nişan tepsisi modelleri popüler bir hale gelerek şık tasarımlar ile göz dolduruyor.

Aynalı ve yazılı kapı süsü modelleri konumuzu sizler ile daha önce paylaşmıştık.

Söz ve nişan merasimi için aynalı tepsi örneği arayanlara özel olarak en yeni çiçekli ve aynalı nişan tepsisi modellerini sizler için paylaşıyoruz. Elinizden geliyorsa bu güzel örneklerden beğendiğinizi kendiniz de uygulayabilir yada kişiye özel tasarım yapan yerlere yaptırabilirsiniz.


13332749_1158381240892796_4472395173206494302_n.JPG

image.JPG

nisan-tepsisi-2.JPG

thumbnail_IMG_7086.JPG


Ayrıca süslü taşlı nişan tepsisi yapılışı videomuzu da izleyerek pratik bir şekil de nişan tepsisi modelini evde kendiniz yapabilirsiniz.

 
Ne kadar hoş modeller .Şimdiki nesil çok şanslı valla . Her bir an için muhteşem detaylar var. Bizim yüzükler küçük bir tepsinin içinde sunuldu .Tepside hoş bir dantel vardı. Benim kuşağımdan olan bir çok kişinin nişanı böyle olmuştur.Nasip kısmet artık çoluk çocuğumuzunkine böyle hoş sunumlar yaparız.
 
gerçekten şimdiki kişiye özel tasarımlar çok güzel hele bu aynalı nişan tepsilerine bayıldım bizden geçti artık darısı çocuklarımıza olsun bakalım onların zamanına kadar daha neler çıkacak çok şık bir sunum olmuş tepside yüzükler çiçek süslemeleri falan bayıldım
 
Geri
Üst