lazer epilasyonla sonuc alan var mi?

Bende lazer epilasyon yaptırdım %100 sonuç aldım hiç bir yerimde tüy falan kalmadı herkese tavsiye ederim ;)
 
Kızlar merhaba. Bende lazer epilasyon yaptırdım ama maalesef 3 ay sonra yeniden tüylerim çıkmaya başladı. Gittiğim yer ile ilgili bir sıkıntı mı yoksa benim tüy yapımda mı sıkıntı var anlamadım. Oraya gidip hesap sormak istedim ama sonra vazgeçtim. Elime bir şey geçmeyecekti. Bence lazer epilasyon için gittiğiniz yerde kesinlikle bir dermatolog olmalı.


Ben fiyatı uygun olduğundan ve araştırmadan bir karar verdiğim için hayal kırıklığı yaşadım. Daha sonra lazer yaptıran arkadaşlarıma sordum. Onların da farklı sistemler uygulayarak yaptırdığını anladım. Şimdi daha kaliteli ve işinde uzman kişilerin çalıştığı bir salona gidiyorum. Sonuç ne olursa olsun tecrübelerimi size buradan paylaşarak tekrar fikirlerimi yazarım.
 
Şöyle bir şey var lazer epilasyonda sistem konturle çalışıyor. Kontur az olduğu zaman atış kuvvetli olmuyor ve kıl kökleri etkilenmiyor. Sana tavsiyem kesin sonuç verecek bir yerle anlaş. Yani sana kesin tüylerin bitiş tarihini versinler. Benim 4 ayda bitti . Tüylerin sarıysa tam sonuç alamayabilirsin.
 
fazla tüylerim olmadığı için kısa sürede lazerden olumlu sonuç aldım artık çok nadir giriyorum lazere özel bölgemde yok denecek kadar azaldı koltuk altım bitti ben bide yarım bacak diz altı aldırıyordum ondada artık öyle çıkmıyor tüyler ince ve zayıf olduğu için artık ütülemeye giriyorum bir lazer beni aylarca idare ediyor gerçekten çok büyük bir rahatlık olduğunu söylemeliyim ben lazere karar verdiğimde her türlü şeyi düşündüm yani yarın bir gün yaşlandığımda temiz olmak istedim ne bilim dünya hali hastalık olur ameliyat falan olursunuz en azından kimseye karşı mahçup çıkmak istemedim için yaptırdım en önemlisi özellikle yaz aylarında kıyafetlerinizle daha rahat oluyorsunuz deniz havuz derken o açıdanda rahatsınız
 
lazer operasyon yaptıracaksanız eğer fazla tüyünüz yoksa bence paket almanıza gerek yok ben öyle yapmıştım bana daha ucuza geldi çünkü birkaç seansta tüylerim de azalma hatta bazı bölgelerde tamamen bitme gibi durum söz konusu oldu ben olumlu sonuç aldım vede lazerden sonra çok rahat ettim özellikle yaz aylarında tüyler canınızı sıkmıyor çünkü uzun süre çıkmadığı için rahatlıkla gezebiliyorsunuz.kesinlikle bayanların yaptırması gereken bir durum
 
Bende lazer epilasyon yaptırdım ama seansım şehir değişikliğinden yarım kaldı. Toplamda 4 defa gitmeme rağmen tek tük tüyler kaldı. Valla icad edenden Allah razı olsun .Büyük bir nimet bizler için . Sadece genital bölgeme ve kollarıma yaptırmadım.Cesaretimi toplarsam genital bölgeyede lazer epilasyon yaptırıcam. Acaba siz genital bölgeye yaptırdınızmı çok acıyormu ?
 
Geri
Üst