Modern ahır modelleri proje planları

Melis ank

Aktif Üye
Üye
Modern ahır modelleri proje planları
Bir ahır, herhangi bir çiftçi için, örneğin tahılların ve samanların depolanması ve hayvanların muhafaza edilmesi için gerekli bir yapıdır.İdeal ahırın bulunduğu yer, boyutu, tarzı ve işlevi kadar önemlidir. Yeni bir ahır inşa etmeyi düşünüyorsanız, alan dikkatli seçilmelidir.Ahırlar üç temel işlevi yerine getirirler. Hayvanlar için barınak ,yem ve ekipmanın muhafaza edilmesi gibi . Ahır tasarımları, ekipmanı, peyzaj ve aksesuarlarla ilgili verileri listeleyip dosyalamak , bu hayali tesisin formüle edilmesine yardımcı olacaktır. İhtiyaç listeniz zaman kazanımı adına değerli bir kaynak kılavuzu haline gelecektir


Ahırlar, tarım ekipmanları, hububat ve hayvanların depolanması için ve ayrıca kapalı bir işyeri sağlamak için kullanılan tarımsal yapılardır..Yeni bir ahır inşa edilmesi büyük bir inşaat projesi olduğundan, aynı zamanda, planlamayı hizmetleriyle birlikte sunan bir mimarla çalışmalısınız.


İyi izoleli ahırda, hayvanlar kendi ısıtıcılarıdır.Ahırın yapımında, doğru ışık, havalandırma, ulaşım kolaylığı ve mesafe elde ettiğinizden emin olmak için her kullanımın düşünülmesi gerekir ve bu kavramlar yeni ahırınızın yerleşiminden etkilenir. Havalandırma ahır tasarımının en kritik hususlarından biridir.İdrar ve dışkılardan havada amonyak oluşturması hayvanların solunum sistemlerine zararlıdır . Havalandırma, sadece bir pencere açmanın ötesine geçiyor.


Yaklaşımınız ne olursa olsun, muhtemelen ahırda evde olduğu kadar çok zaman geçireceksiniz, bu nedenle işlevsel, verimli ve çalışmaktan hoşnut bir alan yaratmak mantıklıdır. Yalnızca gerçeğinizi değerlendirebilirsiniz.

ahır 1.jpg


ahır 2.jpg


ahır 3.jpg



ahır 4.jpg


ahır 5.jpg


ahır 6.jpg


ahır 7.jpg


ahır.png
 
Geri
Üst