Mezuniyet için 10 yaş abiyeleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Mezuniyet için 10 yaş abiyeleri
Bahar aylarını yaşadığımız şu günler de artık okulların kapanması ve birçok öğrencinin mezuniyet kutlamasına sayılı günler kaldı.

Şimdi ki konumuz da ilköğretimden mezun olup orta eğitime geçecek olan kız öğrenciler için birbirinden şık abiye modelleri ile ilgili görselleri paylaşıyoruz.

Kızı olanlar çok iyi bilirki daha küçük yaşlardan itibaren süslü püslü ve gösterişli elbiseleri çok severler. Hele birde kendileri ile ilgili bir özel gün varsa o zaman isterki en güzel elbise modelini kendisi giysinki dikkatleri üzerine toplasın:)

Mezuniyet için 10 yaş abiye modeli arıyorsanız kızınızın da beğeneceğine inandığımız çok şık kız çocuk abiye modelleri ile ilgili örnekleri mutlaka beğeneceksiniz;)


04-01-20161020.JPG
2016-kiz-cocuk-abiye-elbise-modelleri-28.JPG
a161ba0e-72e6-4acc-bb54-5a5c9d59ba0b.JPG
balim9-900x900.JPG
cocuklar-icin-abiye-elbiseler-modelleri.JPG
çocuk-abiye-modelleri-2.JPG
DSC02408-900x900.JPG
en-guzel-cocuk-abiye-elbise-modelleri-2-elzade.JPG
kuyruklu-cocuk-abiye-3add.JPG


Yetişkinlerin abiye modellerini aratmayan kız çocuk abiye elbiseler arasın da kız çocuklarının en çok beğendiği kabarık elbise modelleri, önü kısa arkası uzun abiye modelleri ve prenses abiye modelleri geliyor. Kızınızın mezuniyetin de unutamıyacağı bir gün de kendisinin de çok seveceği abiye modeli ile onu çok mutlu edebilirsiniz. Mezuniyet harici bu güzel ve şık abiyeleri özel günlerde de rahatlıkla kullanabilecektir.
 
Bi kaç sene sonra benim kuzumda bunlardan ister dimi :D:D gerçi şimdiden istiyo olsun canım feda olsun kızıma :D:D
 
Bizim kız zaten aşmış kendini bunlardan bir dolu elbise dolabında var artık işi biliyor istediği zaman babaya gidip elbise istiyor ve babacığıda tek prensesine asla yok diyemiyor hahaha kızı istiyor babadan anneye emir geliyor "annesi al kızıma istediği elbiseyi":D:D
 
Elifi bildim bileli abiye elbise giyiyor. Özel gün olsun olmasın.Elife her an bayram özel :) Dolabında ki sayısız abiyeye şahidim.Siz daha elife çok abiye alırsınız. :)
 
hahaha son kreasyonlarını görmedin teyzesiiii :D:D artık çocuksu elbiseler istemiyor ona kalacak olsa neler istiyor neler de hahaha bugünler de mini eteklere taktık sürekli mini mini etekler giymek istiyor bide koca totişine küçük gelenleri giymeyi seviyor sevmesine de ah bir de o daracık eteklerle yürümeyi becerebilse hahaha
 
evet ya hakkaten kız çocuklarının hepsimi süslü olur abiye elbiselere karşı ayrı bir zaafları var senim kızımda çok seviyor kabarık tüllü pullu elbiseleri bu elbiseleri görse kesin isterdi benden hahaha
 
benim kızda aynen böyle abiye elbiseleri çok seviyor demekki hemen hemen her kız çocuğunun ilgi alanı süslü elbiseler olsa gerek:) aslınad açıkca söylemek gerekirse bende çok seviyorum kızımda böyle elbiseleri istediğinde yok diyemiyorum onun böyle elbiseleri giydiğinde prensesler gibi salına salına gezdiğinde çok mutlu oluyorum
 
Geri
Üst