İlham alınacak modern gelin saçları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İlham alınacak modern gelin saçları
Gelin saçları günümüz de gelinlik modellerine göre değişiklik gösterse de her gelin adayı düğün günü kusursuz bir gelin olmanın arzusunu duyar. İlkbahar yaz gelinleri için yeni gelin başı modelleri ile sizlerleyiz. Özel günlerin en çok yapıldığı sezon yakın bir zaman da tam anlamı ile açılarak birçok çift nişan ve evlilik gibi özel günlerini yaşayacaklar.

Gelin adaylarını damatlara göre daha detaylı bir hazırlık bekliyor. Sonuçta baştan aşağa tepeden tırnağa mükemmel bir görünüm için gelinlik modeli, gelin makyajı, gelin saçı modeli ve aksesuarlar gibi ayrıntılar gelin adayları için büyük detay olarak yer alıyor.

Yaz ayların da evlenecek bir çift genellikle kır düğünlerini tercih ediyor. Kır düğünleri yaz ayları için oldukça ideal bir düğün konsepti olarak yer alıyor. Böylesi güzel ve anlamlı bir kır düğünün de çok fazla bir gelin saçı modeli yaptırmanıza gerek olmadığı düşüncesindeyiz. Konsepte uygun olarak ister canlı ister yapma bir çiçek tacını saçlarınıza takabilir ve kır düğününe yakışır bir gelin olabilirsiniz.


Kır gelinleri için çiçekli gelin başı modelleri

18.Gelin-Saç-Modeli.JPG
19ae01a90f6b1e166d00cb5f33ce1bf8.JPG
2014-2014-Gelin-Saçı-Modelleri-09.JPG
2015-ilkbahar-yaz-en-trendi-gelin-saci-aksesuarlari-mkl-mnk-mns.JPG
2016-En-Güzel-Gelin-Saçı.JPG
2016-Gelin-Topuzu-Gelin-Saçı-Modelleri-15.JPG
Antonova-Kseniya.JPG
dugun-icin-en-guzel-orgu-sac-modelleri.JPG
gelin-saci-topuz-09.JPG
gelin-saçı.JPG
gelin-saçı-2016.JPG
sac-aksesuarlari_6.JPG
steal-worthy-wedding-hairstyles-21-500x710.JPG


Gelin başı modellerin de en çok tercih edilen gelin saçı modelleri genellikle topuz modelleri olarak yer alsa da son yıllar da gelin adayları tarafından daha doğal ve açık gelin başı modelleri de oldukça popüler bir hale geldi.

Bu arada asla gelin makyajı detayını atlamayın ve bunun için işinin ehli bir makyaj uzmanından yardım isteyin. Saç, göz ve ten renginizin yanısıra gelinlik modelinize en uygun gelin başı modelinin yanısıra gelin makyajı da büyük önem taşır.
 
kır düğünleri için çiçekli gelin başı modelleri çok güzel uyum sağlıyor artık düğün konseptleride iyice değişti eskiden davetiye gelir bizde düğün salonlarına düğüne giderdik şimdi çiftler farklı düğün mekanların da evliliklerini gerçekleştiriyorlar özellikle yaz ayların da evlenecekler genel olarak havuz başı yada kır düğünlerini tercih ediyor kır düğünleride aslında iyi oluyorda eğer sıcak bir memlekette yaşıyorsanız yeşillikten dolayı sinek olayıda fazla olabiliyor bide tabi terleme çok oluyor
 
dugun-icin-en-guzel-orgu-sac-modelleri.JPG



Gelinlerde bu saç modelini çok beğeniyorum.Özellikle kır düğünü konseptine çok uygun. Gelini daha sade ve güzel gösteriyor. Topuz gelinde pek sevmiyorum ama gelinliğin modelinde dolayı topuz gerekli. Çok güzel gelin saçı modelleri paylaşım için teşekkürler.
 
Geri
Üst