Bulaşık makinesi deterjan tavsiyesi

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Bulaşık makinesi deterjan tavsiyesi
Bulaşık makinesi kullanan bayanlar…. Kir derdi ile uğraşmak zorunda kalmak istemiyorsanız size vereceğim tavsiye edilebilir bulaşık deterjanı kullanımlarında bulunmaya gayret etmelisiniz. Birbirinden farklı bulaşık deterjanı tavsiyesi ile reklamlarda kirlerden arınan tabakları her gün izliyoruz. Kimisi fairy, kimisi pril, kimisi daha yeni duyduğumuz marka isimleri ile gönlümüzü fethetme peşinde. Siz de bu karmaşa içinde acaba hangisini tercih etmeliyim diye düşünüyorsanız çok fazla düşünmemelisiniz. Sıvı, krem, toz, jel ya da tablet kullanımlarda kullandıkça fark elde ederek de bulaşık makinenizde olumlu sonuç aldığınız deterjan tercihinde bulunabilirsiniz.

44.jpg

İster sıvı halde isterseniz kapsül şeklinde alabileceğiniz üstteki bulaşık deterjanını kullanmaktan memnun kalabilirsiniz. Son zamanlarda pek çok bayanın tercihi olan Fairy yemek kirlerini yok ederken size yemek bulaşıklarında acaba kirler geçer mi kaygı durumunda son demeye davetiye çıkarabilmektedir. Bulaşıklarınızı yıkarken tercih edeceğiniz kapsüller aynı zamanda bulaşık makinenizde kalan yağ kalıntılarını çıkarmada da üstün etki gösterebilmektedir. Makine filtresi, iç borusu, fıskiyesi kireç ve tıkanıklar üzerinde büyük etkiye sahiptir. Temiz bir bulaşık makinesiyle her zaman güven içinde bulaşık temizleme ihtiyacınıza cevap bulmaya ne dersiniz? Bulaşık makinesinde tercih edebileceğiniz kapsüller makinede daha çabuk çözünme özelliğine sahip olacağı için temizliği daha kolay gerçekleştirebilmenize imkan tanıyabilecektir.




55.jpg
11.jpg



Jel deterjan arayan bayanlar için seçim olabilecek finish jel deterjanı da çok beğenilen etki gücü ile sizleri memnun edebilecektir. Güçlü etkili ikisi bir arada formülüyle sahip olabileceğiniz bu jel kısa programda bulaşık yıkma tercihinde bulunsanız dahi mükemmel temizlik elde edebilmenizi sağlayabilecektir. Makinenizi koruyucu parlatıcı ve tuza da sahip olan bu jel formdaki bulaşık deterjanı tercihinizle daima temiz bulaşıklara sahip olabilirsiniz.
12.jpg
33.jpg


Bulaşıklarınızda kalan buğulu görünümden bıktıysanız artık finish powerball ile tanışma zamanınız geldi demektir. Cam koruma gücüyle %100 tertemiz ve ışıl ışıl bardaklara ulaşabileceğiniz bir deterjan olan bu kapsülleri bulaşık makinenizden ayırmak istemeyeceksiniz. En zor lekelerde bile gösterdiği ekstra performans karşısında şaşırıp kalacaksınız. Quantum etkisiyle güçlü temizlik, güçlü parlaklık, çamaşır suyu etkisi, tuz etkisi, parlatıcı, kirece karşı makine koruyucu, ön yıkama, filtre koruyucu gibi etkilerle bulaşıklarınızın en temiz haliyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
 
Bu deterjanı ve diğerlerini kullanmak isteyenler n11.com sitesine ve diğer alışveriş sitesinede baksınlar zira bazen çok büyük indirim oluyor. Mantıklı olanı nasıl olsa kullanıyoruz diyerek yıllık ya da altı aylık toptan şekilde almak olacaktır. Emin olun çok hesaplı şekilde edinebiliyorsunuz.
 
Daha önce fınish kullandım hiç memnun kalmadım. Bütün bulaşıklarım dumanlı ve mat çıkıyordu. Ben makinadan sandım servis geldi bir problem görmedi . Meğersem fınish deterjandanmış. Kapsül olanı kullanıyordum.Koskoca dolu paketi teyzeme verdim. Ama fairy nin üzerine bulaşık deterjanı tanımam. Hem elde hemde makinada fairy kullanıyorum.Bulaşıklarım ışıl ışıl en inatçı yağları kısa programda bile çıkarıyor çokta memnunum.Herkesin de fairy kullanmasını tavsiye ediyorum
 
bende kesinlikle fairy platinum diyorum diğer farklı markanın daha önce kullandım ama fairy platinumla karşılaştırdığımda inanılmaz fark olduğunu gördüm elle yıkanan bulaşık için de makine içinde fairy tercih ediyorum;)
 
Ben daha önce bir çok bulaşık makinası deterjanı kullandım hiç birinden beklediğim sonucu almadım. Taki fairy ile tanışana kadar. Fairy dan başka hiç bir deterjan bulaşıkları parlatmıyor. En inatçı yağlı tencereleri borcamları fairy mükkemmel bir şekilde yıkıyor. Kesinlikle fairy diyorum
 
yıllar önce calgonit kullanıyordum ama daha sonra fairy çıkmıştı piyasaya benimde makinede sorun vardı bulaşıkları sanki yıkanmamış gibi çıkarıyordu ve bardaklar oldukça mattı ben makinemin yağını tuzunu hiç ihmalde etmem sonra bir komşumun tavsiyesi ile fairy platinyumu alıp kullandım gerçekten işe yaradı hatta bazen makinede tuz yada parlatıcı yağım kalmadığı halde yinede bulaşıkları tertemiz çıkarıyor
 
Geri
Üst