DÜŞÜKMÜ YAPIYORUM YARDIM EDİN

  • Konbuyu başlatan yağmur alger
  • Başlangıç tarihi
Y

yağmur alger

Forum Okuru
DÜŞÜKMÜ YAPIYORUM YARDIM EDİN
Bugün doktora gittim ve 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Yalnız çok fazla yoruldugumdan mi bilmiyorum ama bugun kahverengi lekelenme seklinde kanama oluyo ve gün boyunca devam etti bundan onceki iki gun boyunca da damla seklinde gelmisti iki kez. Endiseleniyorum düşük olma olasılığı var mi sizce daha once bikez düşük yapmistim. Cevap verirseniz cok mutlu olurum.
 
Merhaba gebelikte görülen kanama ve lekelenmeler dikkate alınmalı..Gebeliğiniz açısından rik olabilir.Bu yüzden hekiminize görünmekte fayda var..
 
Merhaba benim hamilelik şüphem vardi. Adetim 2 gün geçti.ve sonra açık pembe once hafif sonra normal kanamam oldu.ikinci gunu acik pembe kanamayla birlikte parcaciklar geldi. 3.gunde oyle oldu 4.gun kanama kesildi sadece pihti geldi. Kendimi biraz zorladim is falan yaptim kanamam cogaldi tekrar kisa sureligine 5.gunde ayni sekilde is yaptim belim tutuldu ve kan geldi. Yardim edin lutfen bu bir dusuk mu yoksa adet mi
 
Merhaba gebe olup olmadığınızı ancak test yaparak onaylayabilrsiniz. Bu durum da sizin düşük yapıp yapmadığınız hakkın da ancak olasılıklı yorum yapabiliriz. Normal şekilde mensiniz gerçekleşmiş ( mensin 1-2 gün ileri yada geri gelmesi normaldir ) Ancak hcg testi yaptırırsanız çıkan değer durumunuz hakkın da bilgi verebilir..
 
Merhaba, ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Adet döngüsü zaman zaman değişime uğrayabilir. Sizin normal adetiniz gerçekleşmiş . Şüphenizi gidermek adına test yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst