Facebook Resimli Hayırlı Cumalar Sözleri

Rabbim kabirde daraltmasın, sualde yanıltmasın, sırat köprüsünden geçmek, kevser ırmağından içmek nasip etsin. Dualarınız kabul, cumanız mübarek olsun.
 
Rabbim elimizi Kuran’sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhitsiz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek olsun
 
Herkese Hayırlı Cumalar Olsun.... Rabbim herkese hidayet nasip etsin inşallah... Amiiin
 
Allahım, bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.

hayırlı cumalar.jpg
 
Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar


hayırlı cumalar.jpg
 
Cenabı Allah bu mübarek gün hatrına herkesin muradını versin. Evlerimizden sağlık huzur mutluluk ve iman eksik olmasın. Cümleten hayırlı cumalar.
 
Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan Merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

hayırlı cumalar.jpg
 
Rabbim elimizi Kuransız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhitsiz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek olsun.


hayırlı cumalar.jpg
 
Geri
Üst