Anladım ben olası nedenleri yazdım. Mutlaka gecikmenizin bir nedeni vardır. Yukarıda belirttiğim gibi 1 hafta içinde mensiniz gerçekleşmez ise tekrar test yapın sonuca göre hekime görünün.
 
teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum bi kaçgündür farkediyorum sarıyla krem arası bir akıntım oluyor camasırıma sürünüyor bunun sebebi gebelikle bi ilgisi varmıdır..
 
Rica ederim sarı akıntı genelde enfeksiyon belirtisi oluyor. Akıntıda rahatsız edici koku varsa kaşıntı bu duruma eşlik ediyorsa hekime görünüp muayene olmanızda fayda var. Açıkçası muayene olmadan durumunuz hakkın da net bilgi alamazsınız . Sağlıklı günler diliyorum.
 
merhaba arkadaşlar,
bu benim klomende 3. ayım 1,5 yıllık evliyim. akşama doktor kontrolüm var. eğer yumurtalar istenilen boyutta ise iğne vurulacak.
allah kimseyi meyvesiz bırakmasın.
 
mrb tekrardan 9 gün geçikmem vardı dün aksam üzeri adet oldum ve cok kanamam geldi içimdende büyük büyük parçalar düşüyor sizce doktora gitmelimiyim
 
Son adet tarihinizi de yazmanız faydalı olacaktır şu an ki değerler gebelik lehine görünmüyor ama birkaç defa daha testi yenilemenizi tavsiye ederiz değerlerin yükselmesi gebeliğin oluştuğunu gösterir.
 
Geri
Üst