Rahim filmi HSG neden istenir nasıl çekilir ?

Merhaba, hsg işlemi sonucunda sağ tüpünüzde tıkanıklık çıkmış. Hsg sonrası bir kaç gün ağrı olabilir bu normaldir. 1-2 güne kadar bu septomlar ortadan kalkacaktır. Ağrınız bir kaç gün için de geçmezse doktorunuzla iletişime geçiniz. Sağlıklı günler günler diliyoruz.
 
meraba benim çocum olmuyor 1 yıllık evliyim doktor rahim filmi çekti çok ağrım oldu halende var pazartesi çektik arada lekelenmem oluyor normalmi
 
Merhaba, rahim filmi (hsg) sonrası lekelenmenin olması gayet normal. Sonuçta rahim işlem görmüş. Lekelenme yoğun ise işlemi yapan doktorunuzla iletişime geçin. Ara ara oluyorsa bir iki güne kadar geçer bir problem teşkil etmez..
 
Şu acimiyo agrimiyo muhabbeti yapanlara sinir oluyorum.yok 5 dk sonra bitiyo.bende çekilmeden baktım gördüm herkes böyle diyo gittim anestezisiz çektirdim.o 5 dk bana 5 yıl geldi öldüm bir daha dirildim masada 2 defa bayıldım tansiyonum düştü kalbim duruyodu.daha da kalkınca bayıldım.kurtaj bunun yanında hic birşey.hastane ayaklandı düşünün.sizin canınız acımıyorsa başkasının acımayacak diye bir kanun yok.sizin tupleriniz acıktır yapisikliginiz yoktur canınız tabiki yanmaz.benim hem 2 tüpüm tikaliymis hem de yapisikliklarim varmış.sizler sayesinde o acıyı yaşadım çektim.diyecegim o ki kimseye nasihat vermeyin herkes nasıl isterse öyle cektirsin.korkulacak bisey yok demeyin Korkun deyin.
 
Merhaba, herkesin acı eğişi problemi farklıdır. Hsg işlemi esnasın da tüplerinde kanallarında rahminde sıkıntı olanlar acıyı yoğun hissedecektir. Problemi olmayanlar küçük bir karın ağrısı yaşayacaktır. Bu nedenle hsg ile ilgili farklı yorumlar görebilirsiniz. + İnsanları korkutmakta doğru bir eylem değil. Hasta durumu kendisi deneyimleyerek görecek ..
 
Merhaba, rahim filmi sonrası bir kaç gün ağrı sızı lekelenme olabilir. Bu normaldir sonuçta rahime işlem yapılmış. Ağrılar dayanılmaz olursa lekelenmeler kanamaya dönerse hekiminizle irtibata geçin.
 
merhaba rahim fimi çektirdik aralığın 28 de bu ay adet olmadım hamile olabilirmiyim ne zaman test yapayım
 
Merhaba, rahim filmi çekimi sonrası gebe kalmak mümkündür . Bir çok kadın hsg işlemi sonrası gebelik elde etmiştir. Pazartesine kadar mensiniz gerçekleşmez ise hcg testi yapın. Ayrıca durumunuzla ilgili hekiminize bilgi verin.
 
Geri
Üst