Her eve uygun bir "Rehau" var

M

Misafir

Forum Okuru
Her eve uygun bir "Rehau" var
Her eve uygun bir "Rehau" var
Avrupa'nın önde gelen profil üreticilerinden biri olan Alman Rehau, toplu konutlardan villalara kadar her tür konutta kullanılabilecek ürünleri ile dikkat çekiyor. Basic-Design Profil Sistemi ile özellikle toplu konutlar için ekonomik ve kaliteli ürünler sunan Rehau, Brillant Design ile farklı tarzlardan hoşlananlara hitap etmeyi amaçlıyor.

Thermo-Design modeli ile hem yüksek ısı yalıtımı hem de üstün kaliteyi yakalayan firmanın bu ürünü, toplu konut ve apartmanlarda değil villalarda ve özel projelerde de tercih ediliyor.

Yaşadığı mekanlarda özel tasarımlardan hoşlananlar için üretilen Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri bahçe, teras, balkon ve kış bahçesi gibi bölümlerin daha verimli kullanılmasını sağlarken, Rehau'nun kış bahçeleri ise dört mevsim bahçe keyfi sürmek isteyenler için ideal.

Rehau-Basic-Design Profil Sistemi
60 milimetre yapı derinliğinde 3 odacıklı sistemi ile uygun fiyatlarla ve yüksek performans sağlayan Rehau-Basic-Design, özellikle toplu konut projeleri için geliştirilen bir profil sistemi. Rehau-Basic-Design, diğer ekonomik profillerden ayıran en önemli özelliklerinden biri sayısız tamamlayıcı profil ve detay çözümü sağlaması. Bunun yanı sıra üstün güvenlik ve ses yalıtımı da sağlayabilen Rehau-Basic-Design, ana caddelerde bile Alman VDI 2719 Standardı'na uygun olarak 42 desibele kadar olan sesleri evin içine geçirmiyor. Rehau-Basic-Design Sistemi, özel güvenlik aksesuarlarının yanısıra özel tip camlara ve diğer güvenlik önlemlerine uyumluluğu ile de hırsızlık olaylarının önüne geçebiliyor.

Geniş destek sacları kullanılabilecek yapıda tasarlanan Rehau-Basic-Design Sistemi, 60 milimetrelik profillerde yüksek statik değerlerin elde edilmesine olanak sağlıyor. Yalıtım için kullanılan Rehau contaları ve çok çeşitli aksesuarlara uyumluluğu ile Rehau-Basic-Design Profil Sistemi, akla gelebilecek her türlü detayı uygulama olanağı tanıyor.

Rehau-Brillant Design
70 milimetre yapı derinliği için ideal çözümler sunabilen Rehau-Brillant-Design Profil Sistemi, hem estetik, hem konforlu hem de hem de enerji tasarrufu seğlayan bir pencere sistemi olarak tanınıyor. Rehau-Brillant-Design, göze hitap eden yapısı ve çok sayıda renk seçeneği ile çok değişik tarzlarda yapılan evlere kolayca uyum sağlıyor.

Renhau-Brillant-Design, ana caddelerde bile Alman VDI 2719 Standartı'na uygun olarak 42 desibele kadar olan sesleri evin içine geçirmiyor. Özel güvenlik aksesuarları, özel tip camlara ve diğer güvenlik önlemlerine uygunluğu da Rehau-Brillant-Design Sistemini, güvenlikli bir ürün olarak öne çıkarıyor. Rehau-Brillant-Design Profil Sistemi'nin ısı yalıtım özellikleri, yakıt tasarrufu sağlayarak ısınma maliyetinde ciddi oranda tasarruf sağlıyor.

Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri
Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri (Hebe-Schiebe), iç mekandan dış mekana geçişlerde, aradaki ayırımı neredeyse ortadan kaldırabilecek tasarımlara olanak sağlıyor. Geniş cepheleri hareketli hale getirebilen Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri ile salon ile terası, oturma odası ile bahçeyi, ev ile kış bahçesini bir tek mekan haline getirebilmek ya da ayırabilmek mümkün.

Rehau'nun 70 milimetre yapı derinliğindeki yeni kaldırmalı sürme kapıları yalnızca villaların giriş katlarında değil, üstün yalıtım ve konfor özelliği sayesinde yüksek katlı teraslarda da kullanılabiliyor. Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri bu özellikleri ile her katta ve her şartta aynı performansta çalışıyor. Rehau-Kaldırmalı Sürme Kapı Sistemleri büyük açıklıklarda manzaradan olabildiğince yararlanma imkanı da sunuyor.

Rehau-Kış Bahçeleri
Almanya'da 'Wintergarten', İngiltere'de 'Conservatory' olarak anılan kış bahçeleri, her geçen gün daha fazla aile tarafından tercih ediliyor. Evlerin yaşam alanını genişleten, binalara kişilik katan Rehau Kış Bahçeleri, aynı zamanda kameriye olarak kullanılabiliyor, kar yağarken bile havuzda yüzme olanağı sağlıyor.

Binaya bitişik olarak kullanılabilen kış bahçeleri, havadan bağımsız olarak bahçe kullanımına olanak tanıyor. Ayrıca yaz ayları için tasarlanan özel camlar ve katlanabilir tenteler, güneş ışınlarını keserek yaz aylarında serin bir bahçe yaratma imkanı tanıyor. Bununla birlikte çatıdan ve cepheden pencereler ile sınırsız havalandırma seçenekleri sunuyor. Rehau'da evden ayrı kullanılabilen kameriye tipi bir kış bahçesi, her hava koşulunda ve günün her saatinde toplantı mekanı olarak da kullanılabiliyor.

Rehau-Thermo-Design
Rehau-Thermo-Design profilleri, 60 milimetre yapı derinliğinde ekonomi ve estetik seçenekler ortaya koyuyor. 4 odacıklı yapısı ile ısı yalıtımını üst düzeylerde tutan Rehau-Thermo-Design profilleri, değişik renk alternatifleri ve sınırsız detay çözümlerine olanak sağlayan yardımcı elemanları ile kendi sınıfında üstün bir ürün olarak öne çıkıyor.
 
Rehau marka pencere sistemimin tüm doğrama kaplamaları kağıt gibi kabarıp ana profilden ayrıldı. Yaptırmış olduğuma pişman oldum. Rehau/Türkiye ve yapan bayi "Gen yapı/Ankara Ersan bey geldi durumu bizzat yerinde gördü. RehauAlmanya defalarca yazdım,resimlerini gönderdim. Dört aydır cevap yok. Kaliteli ürünlerinin neden arkasında değiller? Kimseye önermiyorum. Verdiğim paralar haram olsun.
 
Geri
Üst