Tasarımlarına hayran kalacağınız lüks banyolar

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Tasarımlarına hayran kalacağınız lüks banyolar
Günümüz de banyo modelleri ve dekorasyonu diğer odaların dekorasyonuna verilen önem kadar değer kazanarak oldukça lüks tasarım örnekleri sergiliyor. Lüks banyo dekorasyon modelleri özellikle bayanların yoğun ilgisini ve beğenisini kazanıyor.

Bayanlar için bir evin mutfağı ve banyosu büyük önem taşır. Hatta kiralık yada satılık bir evi gezerken ilk bakılan yer genel de mutfak ve banyolardır. Tüm günün stresini ve yorgunluğunu en iyi atabileceğiniz yerlerden biri olan banyolar da konforlu ve şık bir dekorasyon size kendinizi iyi ve keyifli hissetricektir.

Alışılmışın dışın da bu lüks banyo modelleri özellikle villa ve büyük daireye sahip olunan evlerde çok şık duruyor. Sizler için en yeni lüks banyo modelleri ile birlikte banyo dekorasyon örneklerini paylaşıyoruz.

banyo dekorasyonu.jpg
en güzel banyo modelleri.jpg
en yeni banyo modelleri.jpg
lük banyo modelleri ve dekorasyonu.jpg
lüks banyo dekorasyonu.jpg
lüks banyo modelleri.jpg
lüks banyolar.jpg
şık banyo modelleri.jpg
 
Banyo dekorasyonunda çığır , bu banyo modellerine bayıldım . Çok güzel ve şık. Yalnız çok lüks ve herkes bu modellere sahip olamayabilir. Bayağı büyük bir bütçe ayırmak gerekecek. İlk görseldeki banyo dekorasyonuna bayıldım. Özellikle taş sarkıtlar muhteşem bir detay oluşturmuş. Dekorasyona ahenk katmış. Günün stresi bu tarz banyoda öyle güzel atılırki.
 
Geri
Üst