Elma sirkesi hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Elma sirkesi hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?
elma,elma sirkesi,elma sirkesi ve gebelik,elma sirkesi kullanıp hamile kalan,elma sirkesi kullanıp hamile kalan varmı,elma sirkesi hamile kalmayı kolaylaştırıyormu, elma sirkesi sperm sayısını artırırmı,
elma-sirkesi-jpg.84639




Elma sirkesinin bir çok sağlık koşulu için sayısız faydası olduğu doğru, ancak herkes için değil. PH seviyenize ve yapınıza bağlıdır.Elma sirkesi taze elmaların fermantasyonu ile yapılır ve sağlığı geliştirmeye yardımcı olur çünkü zengin bir mineral kaynağıdır, özellikle potasyum bakımından zengindir.. Aynı zamanda vitaminler, enzimler ve amino asitler içerir. Su ile dahili olarak seyreltildiğinde ve tüketildiğinde safra taşları, baş ağrısı, yüksek tansiyon, kötü kolesterol, enfeksiyon, yüksek kan şekeri, vajinal maya, İYE, prostat problemleri, sindirim problemleri, kilo alımı gibi birçok durumu tedavi etmek için tamamlayıcı tıpta kullanılmıştır. Görüldüğü üzere elma sirkesinin bir çok faydası var . Elma sirkesinin doğurganlık üzerindeki olumlu faydasını biliyor musunuz ? Makalemizin devamında elma sirkesinin doğurganlık üzerindeki faydalarına tüm detayları ile değineceğiz. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Ortalama olarak, sağlıklı bir kadın herhangi bir döngüde gebe kalma şansının sadece% 20'sine sahiptir. Kadınlar en çok 23 ila 31 yaşları arasında doğurganlar ve doğurganlık şansları bu dönemden sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. Erkekler söz konusu olduğunda, doğurganlıkları 40 yaşına kadar zirvededir, daha sonra giderek azalır. Çiftler çeşitli nedenlerle gebelik elde etmek için mücadele eder. Bunlardan bir kaçı polikistik over sendromu ( PKOS ), düşük sperm sayısı, uterus fibroidleri , tıkalı fallop tüpleri ve hormonal dengesizliği içerir. Elma sirkesi tüketmenin , kadınlarda ve erkeklerde doğurganlığa yardımcı olduğu söyleniyor. Peki bu doğrumu ? Elma sirkesi gerçekten gebe kalmayı sağlıyormu, erkeklerde ve kadınlarda doğurganlığı nasıl geliştiriyor ? Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Öncelikle, bir yıldan fazla bir süredir hamile kalmaya çalıştıysanız ve başarısız olduysanız kısır sayılırsınız. Bu durumda çift olarak birlikte değerlendirilmeniz lazım. Bebek sahibi olmak için uzun bir yol kattetmeniz gerekebilir. Eşiniz ve siz den bir çok test istenecektir. Altta yatan neden teşhis edildikten sonra uygun bir tedavi ile gebelik elde edebilirsiniz. Ancak kısırlık sadece nedenli olmaz nedensiz kısırlıkta söz konusudur. Kadında ve erkekte hiç bir problem görülmediği halde gebelik elde edilmeyebilir. Bu durumda gebe kalmak için doğal yollardan gebe kalmayı sağlayabilirsiniz. Doğurganlığı artıran ve geliştiren bir çok kür mevcuttur. Bunlardan en ilgi çekeni elma sirkesidir. Elma sirkesi bir çok sağlık probleminde tercih edilmektedir. Doğurganlık üzerindede büyük bir etkiye sahip olduğu vurgulanıyor.

Polikistik over sendromu (PKOS) anormal menstrüel siklus, yüksek androjen hormon seviyeleri, over kistleri ve insülin direnci ile ilişkili hormonal bir durumdur. Bir çok kadın pkos nedeni ile gebe kalamamaktadır. Yapılan çalışmalarda yemekten sonra bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içen pkoslu kadınlarda hormon seviyelerinin normale döndüğü görülmüştür. Ayrıca elma sirkesinin pkoslu kadınlarda adet dönemini düzenlediğide yapılan çalışmalarda görülmüştür. Bilindiği üzere obezite kısırlık nedenlerinden biri . Fazla kilolar bir diyetisyen yardımıyla mutlaka verilmelidir. Diyet listesine elma sirkesini dahil ederek sizde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Sirke , dolgunluk hissini artırarak acıkmanızı önler. Salata soslarına elma sirkesi kullanabilirsiniz.


Bazı Güvenlik Ipuçları

Elma sirkesi, diğer sirke türleri gibi, vücudunuz için asit gibidir. Direkt içmeyin!

Tüketmeden önce su ile seyreltmelisiniz.. Bir bardak suya bir çorba kaşığı sirke ekleyin.

Aksi takdirde yemek borunuz için çok asidik olur, ciğerlerinize kadar yandığınızı hissedebilirsiniz.
Ayrıca, bazı yiyecekler sirkenin etkisini ortadan kaldırabilir. Faydasını görmek için elma sirkesini aç karnına için.

Sirkenin asitliğinin ayrıca düzenli kullanımla diş minesine de zarar verebileceğini unutmayın

Elma sirkesi tüketmek nispeten güvenlidir ancak bazı insanlarda yan etkilere neden olabilir .


Doğurganlıkta düşman servikal mukusa neden olan kandidayı tedavi etmek içinelma sirkesi kullanılabilir. Candida, tüm vücudu etkileyen ve kısırlığa neden olabilen, fallop tüplerini tıkayan ve endometriozis, fibroidler, polipler ve PMS semptomlarını kötüleştiren, vücudun pH değerini değiştirdiği için sistemik bir durumdur. Elma sirkesi , Spermlerin taşınmasında yardımcı olur - Elma sirkesinde bulunan malik asit, spermlerin kalitesini daha da güçlendirerek daha rahat bir şekilde taşınmasını sağlar.PH seviyelerini kontrol etmeye yardımcı olur - Bir kadının vajinası pH değeri 4 t 5 olduğunda en sağlıklı durumdadır. Ancak, bu aralıktaki herhangi bir kayma, biri doğurganlık olan sistemde rahatsızlıklara neden olabilir. Elma sirkesi, doğal ve organik olan güçlü bir antibiyotiktir. Gebe kalmayı planlıyorsanız vajinanızdaki pH seviyelerinin dengelenmesine yardımcı olabilir.Prostat problemlerini tedavi etmeye yardımcı olur - Prostat bezi, spermleri koruyan ve besleyen sıvıları salgılar. 40 yaşını dolduran birçok erkek, prostat bezinin büyümesi gibi prostat sorunları ile karşı karşıyadır. Elma sirkesi prostat sorunlarının tedavisinde olumlu etkiler göstermiştir.

Elma sirkesi kısırlığı tedavi etmek için doğal bir seçenektir, ancak özellikle başka ilaçlar kullanıyorsanız doktorunuza danıştıktan sonra tüketiniz.

Kandidiyazis tedavisine yardımcı olur - Kandidiyazis, kadınlarda servikal mukusu etkileyen bir durumdur. Kandidiyazis hastası kadınlarda tıkanmış fallop tüpleri, polipler, post ve premenstrüel sendromlar, endometriozis ve kısırlık görülebilir. Elma sirkesinin doğurganlık faydalarından biri kandidiyazis tedavisi yeteneğini içerir.Kadınlarda testosteron seviyelerinin düşürülmesine yardım eder - Testosteron, hem erkeklerde hem de kadınlarda bulunan erkek hormonudur. Bununla birlikte, kadınlarda bu hormonun aşırı yüklenmesi varsa, kısırlığa ve hormonal dengesizliğe neden olabilir. Elma sirkesi tüketen kadınlarda, özellikle de yüksek testosteron seviyelerinden muzdarip kadınlar, testosteron seviyesinde bir düşüş olduğu görülmüştür.Spermlerin kalitesini artırmaya yardımcı olur , gebe kalmak için spermlerin kalitesi önemli bir rol oynar.Prostat bezini besleyerek sperm hacmi, sperm sayısı, sperm morfolojisi ve sperm hareketliliğine yardımcı olur.


Fallop tüpü tıkanması bir kadının gebe kalmasını önleyebilir ve kısırlığın önemli bir nedenidir. Elma sirkesinin tüplerin tıkanıklığını giderdiği söyleniyor.Bu iddiayı destekleyecek klinik veriler eksiktir. Elma sirkesini denemeden önce doktorunuzla konuşun.Fallop tüplerinden biri tıkalıysa, hala hamile kalabilirsiniz. Bununla birlikte, her iki fallop tüpünün tıkanması döllenmeyi önler. Pelvik inflamatuar hastalık veya PID, fallop tüpü tıkanıklığının yaygın bir nedenidir. Bazı durumlarda fallop tüpü tıkanması karın ağrısına neden olabilir. Vakaların büyük çoğunluğunda, semptom yoktur.Elma sirkesi magnezyum, potasyum, bakır, B vitaminleri ve C vitamini de dahil olmak üzere bir dizi vitamin ve mineral içerir. Elma sirkesi hormonları dengeleyerek gebe kalmanıza yardımcı olabilir.Elma sirkesi, vücudunuzun gıdalarda bulunan proteinleri kullanılabilir amino asitlere dönüştürmesine yardımcı olur. Amino asitler, hormonlarınızın oluşturulması da dahil olmak üzere, birçok farklı bedensel işlem için yapı taşlarıdır. Yani elma sirkesi tüketirseniz östrojen, progesteron ve testosteron arasındaki dengesizlikleri gideriyorsunuz.Elma sirkesi kan şekerinizi dengeler, sağlıklı, tutarlı yumurtlamayı destekler. Bu özellikle insüline dirençli PKOS'lu kadınlar için önemlidir .
 
Geri
Üst