Adetime 1 gün kala korunmayı bıraktım hamilemiyim ?

Adetime 1 gün kala hamile kalabilir miyim Hamilemiyim korunmayı bırakmıştım çünkü ?

Adetime 1 gün var korunmayı bırakmıştık bu ay mide bulantım oluyor test yapsam doğru çıkarmı acaba meraktan çatlıyorum yani adetime bir gün var korunmayı vs bıraktık bu kadar erken belirti olur mu yav ben kafayı mı yiyorum yoksa korkuyorum kızlar yardımcı olur musunuz lütfen bana ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

birtutamanne

Yeni Üye
Üye
Adetime 1 gün kala korunmayı bıraktım hamilemiyim ?
valla ben aetım gecıktıgı halde test bu eczanede satılan hemde erken teshıs soyleyen testlerden yaptıgı halde negatıf cıkmıstı
ama mıde bulantıları zaten 2.ay gıbı ortaya cıkıyor
 
canım bende bir iki gün önce silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı düşükle sonuçlandı ama.kan testinde kesin olarak çıkar diye düşünüyorum.sonucu bize bildir.inşallah vardır :)
 
Ya bizde korumayı bu ay bıraktık adetime 10 gün var ama ben ovulasyon donemim den beri adet olacak gibi hissediyorum. Goguslerim şişti ve acıyor . Belim kopacak gibi ağrıyor . Çok istiyorum bir bebeğim olsun olmazsa büyük hayal kırıklığı yasi cam. İnşallah tüm isteyenlerin bebeği olur
 
Bebişlerim adete bir gün kala hamile kalınamaz ki boşuna stres yapıyorsunuz. Hamilelik belirtisi dediğiniz şeylerin tamamı psikolojiktir habarınız olsun.
 
Sahi kızlar bimr gün önce birliktelik oluşmuş ise bir sonraki gün de adet olunmuş ise gerçekten hamile kalınmaz değilmi yanlışlıkla tam birliktelik oldu öyle dışarı felan da değildi acaba hamilemiyim diye kafamdan atamıyorum okuyorum olmaz deniyor ama gene de sizlere sorma ihtiyacı hissettim bana yardım edecek melek var mı aranızda ?
 
Tabiki hayatım bu kafandaki kuruntuları atmanı tavsiye ediyorum bir gün sonra adet olmuş isen bu senin hamile olamayacağın anlamına geliyor. Nereden okuyorsunuz böyle şeyleri bilmiyorum ama hamile kalamazsın rahat ol hayatım ilişki tam da olsa yarım da olsa kalamazsın bilgin olsun.
 
Geri
Üst