İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşamüstü çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi sardı tüm benliğimi Böyle bir akşamüstü bıraktın ellerimi Sanmaki yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum
Gururunmu bırakmaz geri dönmeye seni Acılara bürüdün hem kendini hem beni Aşkta gurur olmaz bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde çok yeminler etmiştin........
Canim öyle bir yaziyorsunki, sanki bir sairin Döktürdügü satirlari okuyorum 🙂
Biliom diyecesin, kiz okadar sey yazdim senin yaptigin yoruma bak diye 😀
Ama napim iste, okumayi cok seven biriyim, ve sende öyle bir yazmissinki, insanin okudukca okuyasi gelio 😀
Bu arada tabi yazdiklarinada yorum yapacam Insallah dileklerin gerceklesir canim, hem imami , hemde hükümeti kiyarsin 😀 Bu arada annen yaninda olmasayi nolurdu acep, merak ettim
Canim öyle bir yaziyorsunki, sanki bir sairin Döktürdügü satirlari okuyorum 🙂
Biliom diyecesin, kiz okadar sey yazdim senin yaptigin yoruma bak diye 😀
Ama napim iste, okumayi cok seven biriyim, ve sende öyle bir yazmissinki, insanin okudukca okuyasi gelio 😀
Bu arada tabi yazdiklarinada yorum yapacam Insallah dileklerin gerceklesir canim, hem imami , hemde hükümeti kiyarsin 😀 Bu arada annen yaninda olmasayi nolurdu acep, merak ettim
ya yazıyorum böle arada ama emin ol okuyan olmaz diye düşünüyorum(saçmalıyorum gibi geliyo cünkü bir anlık mutlulukla) görünce yorumlarınızı çok mutlu oluyorum 🙂 buarada cümlelerimin hep çok bozuk olduğunu düşünür dururum daldan dala atlıyorum cünkü yazarken her defasında,yorumuna çok sevindim🙂
valla eğerki bir gelişme olursa paylaşırım ogün eğer annem yanımda olmasaydı büyük ihtimal konuşurduk beni görünce ağırdan aldı gibime geldi of of bak yine hatırladım
2010 yılı bende çok farklı ya,neden bilmiyorum.umarım hepimiz için hayırlı olur,her açıdan :meçhul::meçhul::meçhul::meçhul: