özlem_23 Yeni Üye Üye 13 Haziran 2011 #12 ben eşim olurdum.o zaman hep kendimi hem kocamı anlamış olurdum
S sedenim Aktif Üye Üye 22 Haziran 2011 #13 ben doktor olurdum nasıl bir iş hayatı diye hep merak ederim de
PİNKİ Yeni Üye Üye 23 Haziran 2011 #15 ben esimin yerine gecmek isterdim benim farkli farkli tavirlarimda ne hissediyor, ve bensiz anlarinda ne yapiyor merak ederdim dogrusu:nur:
ben esimin yerine gecmek isterdim benim farkli farkli tavirlarimda ne hissediyor, ve bensiz anlarinda ne yapiyor merak ederdim dogrusu:nur:
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 23 Haziran 2011 #16 Kocamin yerine geciyim ki beyninde kac kisi var anlar ona gore muamele yapardim🙂)
zenas61 Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2011 #18 ben eşimin yerine geçmek isterdim bana karsı duygularını hissedebilmek için bide içinde tutup söylemediği seyleri bi,lmek için yoksa kendim olmaktan bende memnunum
ben eşimin yerine geçmek isterdim bana karsı duygularını hissedebilmek için bide içinde tutup söylemediği seyleri bi,lmek için yoksa kendim olmaktan bende memnunum
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 8 Şubat 2012 #19 sevgilimin yerine geçmek isterim beni nasıl sevdiğini beni nasıl gördüğünü öğrenmek için
D dünüş Aktif Üye Üye 8 Şubat 2012 #20 ben eşimin yerinde olmak isterdim ne düşünüyo beni gerçekten çokmu seviyo die 😀