D Damla3375 Forum Okuru 28 Temmuz 2018 #1 11 gündür adet olmadım bhcg 2,5 çıktı hamilemiyim Acil yardim Merhaba.adetimin 7.gun gecikmesinde test yaptirmistim beta hcg degerim 2,5 cikmisti.bugun 11.gunum hala hastalanma belirtim yok.gebelik mumkun mu.tesekkur ederim
Merhaba.adetimin 7.gun gecikmesinde test yaptirmistim beta hcg degerim 2,5 cikmisti.bugun 11.gunum hala hastalanma belirtim yok.gebelik mumkun mu.tesekkur ederim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Temmuz 2018 #2 Selamlar sevgili damla bhcg sonucuna göre 2,5 çıkan bu sonuçtan malesef hamilelik olmaz yani anlayacağınız hamile değilsiniz
Selamlar sevgili damla bhcg sonucuna göre 2,5 çıkan bu sonuçtan malesef hamilelik olmaz yani anlayacağınız hamile değilsiniz
D Damla3375 Forum Okuru 29 Temmuz 2018 #3 SadmiN' Alıntı: Selamlar sevgili damla bhcg sonucuna göre 2,5 çıkan bu sonuçtan malesef hamilelik olmaz yani anlayacağınız hamile değilsiniz Genişletmek için tıkla ... Gecikmenin nedeni baska o zaman.tesekkur ederim.
SadmiN' Alıntı: Selamlar sevgili damla bhcg sonucuna göre 2,5 çıkan bu sonuçtan malesef hamilelik olmaz yani anlayacağınız hamile değilsiniz Genişletmek için tıkla ... Gecikmenin nedeni baska o zaman.tesekkur ederim.