sılam_nisa Hamiş Melek 8 Şubat 2011 #21 Sanki aynı alyansın farklı pozları gibi ya ben oy kullandım ama sayışmacayla ogo mogo kim şişko şaka bi yana benim alyansın aynındanda var yaa oyum ona 1. olcezzz
Sanki aynı alyansın farklı pozları gibi ya ben oy kullandım ama sayışmacayla ogo mogo kim şişko şaka bi yana benim alyansın aynındanda var yaa oyum ona 1. olcezzz
_qoNcuK_ Üye Üye 8 Şubat 2011 #25 tüh keşke bnde alyansımı koysaydm bnm alyansım daha farklı we çok hoş..yanlış anlamayın alyanslara lafım yok😀 .hepnze başarılar..
tüh keşke bnde alyansımı koysaydm bnm alyansım daha farklı we çok hoş..yanlış anlamayın alyanslara lafım yok😀 .hepnze başarılar..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Şubat 2011 #26 Seninkinin belki dış görünüşü güzeldir benimkinin ruhu güzel tamam mı
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #28 1. yüzük hiç belli deil, 2.3. ve 5. yzüklerde aynı, farklı olduğu için 4 e verdim, hayırlı olsun 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 10 Şubat 2011 #29 Süper oylama yapmışım valla siftahı ben yaptım almış yürümüş =) emin adımlarla 1. olmaya gidiyor acaba hangi meleğimizin... kız benim sayemde 😀
Süper oylama yapmışım valla siftahı ben yaptım almış yürümüş =) emin adımlarla 1. olmaya gidiyor acaba hangi meleğimizin... kız benim sayemde 😀