Sevgilim le istemsizce cinsel ilişki yaşadım bana iki damla boşaldım dedi hemen kalktım yerimden ve eve geldigimde kanamam vardı hala da var azar azar sizce hamile kalır mıyım ? 1 2 damla sperm ile hamile kalınır mı hamile kalır mıyım ?
1 damla spermle hamilelik olur mu ? 1 damla sperm geldi hamile kalır mıyım ? Merhabalar biz eşimle korunmadan birlikte olduk fakat dışarı boşalırken içime 1 damla kadar gittiğini söyledi bu olay olurken regli olmama 1 hafta vardi ve 1 hafta oldu henüz regli olmadım midem sürekli kalkik ve 3...
Selamlar hayatım tabiki yüzde yüz hamile kalabilirsin. Spermin 1 damlası bildiğin gibi bir damla olarak görünse de seni hamile bırakacak milyonlarca spermden oluyşuyor. 72 saati geçmedi ise lütfen ertesi gün hapı kullan ve istenmeyen gebeliğin önüne geç hayatım.
Ella kullandım hamilemiyim, ella kullananlar,kullandıktan sonra kanama yaşayanlar,spiral varken ella kullananlar Ertesi gün hapları , kadınlar tarafından istenmeyen hamilelikleri önlemek için tercih edilir. Şüpheli ilişki sonrası kullanılan ertesi gün hapı, hamilelikten %100 korumuyor. Hergün...