PaSikA Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2011 #1 2.Dekor Yarışması Sonucu 2.Dekor Yarışmamız sona erdi ve birinci belli oldu melekler... Yarışmamızın birincisi 6 numaralı resim ile Asimelek oldu... Yarışmamızın ikincileri 1 numaralı resim ile TİTAN 2 numaralı resim ile hilalgökhan ve 4 numaralı resim ile Cemoş olmuştur... Yarışmamızın üçüncüsü ise 5 numaralı resim ile kraliçearı olmuştur... Yarışmamızın dördüncüsü ise 3 numaralı resim ile sea34 olmuştur... Yarışmayı kazananları tebrik ediyoruz... Repler hanenize yüklenmiştir şekerler...
2.Dekor Yarışmamız sona erdi ve birinci belli oldu melekler... Yarışmamızın birincisi 6 numaralı resim ile Asimelek oldu... Yarışmamızın ikincileri 1 numaralı resim ile TİTAN 2 numaralı resim ile hilalgökhan ve 4 numaralı resim ile Cemoş olmuştur... Yarışmamızın üçüncüsü ise 5 numaralı resim ile kraliçearı olmuştur... Yarışmamızın dördüncüsü ise 3 numaralı resim ile sea34 olmuştur... Yarışmayı kazananları tebrik ediyoruz... Repler hanenize yüklenmiştir şekerler...
T TİTAN Forum Okuru 16 Mayıs 2011 #2 Ellerine sağlık Pasicim,teşekkürler.. Asicimi kutluyorum,pek romantik bir resimdi Ayakkabı resmini de en kısa zamanda sana pmle atacağım..
Ellerine sağlık Pasicim,teşekkürler.. Asicimi kutluyorum,pek romantik bir resimdi Ayakkabı resmini de en kısa zamanda sana pmle atacağım..
suCre Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2011 #3 Tebrikler gerçektende güzel resim bende oyumu bu resimden kullanmıştım
GREY Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2011 #5 Tebrik ederim pisikom.. beklemediğin bir sonuç oldu ama olsun hayat sürprizlerle dolu rep rep rep hayırlı lsun Aynı zamanda ustamı ve titan ablayı ve diğer arkadaşları kutluyorum 😀
Tebrik ederim pisikom.. beklemediğin bir sonuç oldu ama olsun hayat sürprizlerle dolu rep rep rep hayırlı lsun Aynı zamanda ustamı ve titan ablayı ve diğer arkadaşları kutluyorum 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2011 #7 ASİMELEK' Alıntı: teşekkür ederim pasim hiç beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok büyük süpriz oldu bende hiç beklemiyordum
ASİMELEK' Alıntı: teşekkür ederim pasim hiç beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok büyük süpriz oldu bende hiç beklemiyordum
CeMoŞ Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2011 #9 asimm tepriklerrr bende hiç beklemiyodum yavv hilemi var asii şaka bi yana çok özen göstermişsin fotorafaaa bravo
asimm tepriklerrr bende hiç beklemiyodum yavv hilemi var asii şaka bi yana çok özen göstermişsin fotorafaaa bravo