2 kere hamilelik testi negafif çıktı hatalı mı acaba

ceydd11

Üye
Üye
2 kere hamilelik testi negafif çıktı hatalı mı acaba
merhabalar sürtünme ile ilişkimin üzerinden 15 gün geçti dün ve 3 gün önce yaptığım iki testte negatif çıktı hatalı olma payı var mıdır? ve 15 gün içinde belirtiler çıkmaya başlar mıydı? cevaplarsanız sevinirim

Selamlar biraz daha ayrıntı verir misin ? Ne zaman adet oldun ilişki ne zaman oldu testi ne zaman yaptın bunları anlatırsan yardımcı oluruz sana.

Selamlar biraz daha ayrıntı verir misin ? Ne zaman adet oldun ilişki ne zaman oldu testi ne zaman yaptın bunları anlatırsan yardımcı oluruz sana.
en son 9 temmuzda adet oldum zaten adetim 38-40 günde bir oluyordu 5ağustosta sürtünme ile bir ilişkim oldu vajinama boşalma olmadı. ilişkiden 12gün sonra ve 14 gün sonra 2 tane test yaptım negatif çıktı

Tamam hayatım bilgiler için teşekkürler. Yine başka bir konu da da sizin durumunuzu değerlendirmiştik. Ben hamile kalacağınızı, hamile olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bu testlerin tamamını bütün dünya kullanıyor yanılma payları yok denecek kadar azdır. Hamile değilsiniz boşuna stres yapmayın lütfen.