2009 Aslan Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 Aslan Burcu Mayıs Aylık Yorumu
Aslan Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs dönemine kadar, odak noktanızı kariyeriniz veya mesleki konularla ilgili meseleler oluşturacaktır. Satürn gezegeninin burcunuzdaki zorlu geçişi bahsettiğimiz konularda kendinize olan güven duygunuzu azaltıcı etkiler yaratabilir. Son yıllarda işinizle ilgili gelişmelerde birtürlü istediğiniz şartların oluşmamış olması sizde rahatsızlık uyandırsa da, siz yaratıcı ifadeye sahip azimli kimliğinizle ayakta durmayı bilecek kadar cesur insanlarsınız. Bu zorlu durum Eylül ayına kadar devam edeceğinden yılgınlığa kapılmadan elinizdeki mevcut durumda sorunlar varsa, geleceğinizi garanti altına almakta zorlanıyorsanız gerekli kararları alarak yeni planlar yapmalı ve muhakkak gerçekleştirmek için istekli olmalısınız. Satürn gezegeninin son geri hareketinin de bitmiş olması dolayısıyla Aralık ayından bu yana düşündüğünüz konuları artık hayata geçirmelisiniz. Eğer bunu gerçekleştirmediyseniz sorunlar yaşamanız mümkündür. Güneşin boğa burcu geçişi siz Aslanların başta da belirttiğim gibi 21 Mayıs dönemine kadar sahip olduğunuz maddi ve manevi konularda işinizin ne denli yeterli olduğu konusunda düşünmenizi ve hatta adım atmanızı sağlayacak enerjiyi size sağlayacaktır. Her ne kadar zorlu bir sınav veriyor olsanız da, elle tutulur ve gerçekçi adımlar için bu süreçte güneşten yararlanmaya bakmalısınız. Başarıyı elde etmek adına epey yoğunluk söz konusu olacaktır. Ama dediğim gibi girişimci olmak için öncelikle kendinize olan o sağlam güveni içinizde hissetmeli ve yarar getirmeyecek olgulardan biran önce vazgeçmelisiniz.


Duygu ve Aşk

Venüs gezegeni Mayıs ayı boyunca ilişkiler açısından siz Aslanların gizliliğe özel bir önem vermenizi sağlayacaktır. Duygu dünyanızda olan bitenler konusunda son derece ketum davranabilirsiniz. Kimsenin sizin özelinizi bilmesini istemez elinizden geldiğince kendi yüreğinizin içinde kalmasını sağlayabilirsiniz. Yasak ilişki veya duyulması halinde sizi zor durumda bırakacak gizli aşklar gündeme gelebilir. En yakınlarınıza bile sırlarınızı vermekten uzak kalır, sevdiğiniz kişiye bile göstermek konusunda çekimser olabilirsiniz. İlişkinize özel bir önem verdiğiniz halde bunu karşınızdaki insana belli etmekten hoşlanmazsınız. Kısaca bu süreç duygusal olarak bir geri çekiliş dönemidir. Gizli ilişki yaşama hevesiniz de bu dönemde artabilir. Çevrenizdeki insanlara duygularınızı göstermektense kendi içinizde değer verdiğiniz herşeyi yeniden ele almak ve bir temele oturtmak isteği görülecektir. Sevgiye olan ihtiyacınız artar, hassaslaşır fakat bir o kadar da bu konulardan söz etmekten uzak durabilirsiniz. Sanki hassasiyetinizi kimsenin bilmesini istemez bir haliniz vardır. Gizli düşmanlarınız konusunda dikkatli olmanız gereken bu süreçte gerektiği anlarda güvendiğiniz insanlardan destek istemekten çekinmeyiniz. Düşüncesizce tehlikeleri hiç hesaba katmadan maceralara atılmaktan uzak durmanız yerinde olacaktır. Çünkü bunların duyulması sizi zor durumda bıraktığı gibi var olan ilişkinizin de sona ermesine neden olabilir. Hayal gücünüzün artacağı bu dönemde kafanızın içindeki bazı projeler için araştırmalar yapabilir ve daha sonra adım atmak üzere beklemede kalmayı tercih edebilirsiniz.

Fiziksel Enerjiniz

Mars gezegeni, Mayıs ayı boyunca uzun yolculuklar, gezmek, öğrenmek, araştırmak, yüksek eğitim ve gönül ilişkileri bakımından aktif enerjilere sahip olmanızı sağlayacaktır. Gittiğiniz her yerde ilginç özelliklerinizle dikkat çekecek ve son derece hareketli bir dönem geçireceksiniz. Her konuda fikirlerinizi ve inandıklarınızı hayata geçirme enerjiniz yükselecektir. Sözel olarak ifade gücünüz arttığından size karşı gelinmesinden hiç hoşlanmayacak gerekirse her şekilde savunacaksınız. Bu durum fanatizme yol açacağından temkinli davranmanız yerinde olacaktır. Bu dönemde kendinize duyduğunuz güven sayesinde başkalarını kendiniz gibi düşünmeleri için zorlayabilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkmak bu dönemde gayet kolaylaşacağından görmek veya herhangi bir nedenle bulunduğunuz yerden uzaklara gidebilirsiniz. Kimi Aslanlar bu süreçte doğum haritalarında etkin enerjileri varsa başka bir ülkeye yerleşme imkanı bulabilirler. Yüksek eğitim açısından son derece aktif bir dönem olduğundan başarma hırsınız yükselebilir ve sınavlarınızı kolaylıkla geçebilirsiniz. Kimi Aslanlar üniversiteye girebilmek için yoğun bir şekilde çalışabilir, yeni kararlar alarak kendilerini yönlendirebilirler. Kafanızın içindeki herşey adına tempolu bir dönem olacaktır. Kendinize olan güveniniz artacağından pürüzleri aşabilecek, sorunlar karşısında galip gelebileceksiniz.

İletişim ve Haberleşme

Merkür gezegeni Mayıs ayı boyunca özellikle dostlarınızla olan iletişiminiz açısından size olumlu enerjiler sunacaktır. Birlikte aktivitelere katılma ve ortak amaçlarınız için biraraya gelerek çalışmak gibi etkilerin görüleceği bu dönemde daha önce tanıdığınız kişilerle, geleceğe dönük fikirlerinizle alakalı görüşebilirsiniz. Bilgili, kültürlü kimselerle tanışabilir kafa dostlukları kurabilirsiniz. Dostlarınız da size her konuda destek vermeye çalışabilir ve ileriye dönük planlarınızı onaylayabilirler. Topluluklar içinde dikkat çekici olmanızı sağlayan enerjiler sayesinde girdiğiniz ortamlarda liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz. Sizinle aynı yönde düşünen kişilerle görüşmekten hoşlanır, başkalarına yararlı olabilecek girişimlerde öncü olabilirsiniz. Gruplara katılma, organizasyonlarda bulunmak gibi fiziksel aktivitelere katılma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Duygusal olmaktan ziyade arkadaşlık ülküsü içinde hareket etmekten hoşlanır özellikle kendinizden büyük kişilerle konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi ifade etme gücünüzün yüksekliği konuşmalarınızla çevrenizi etkilemenizi sağlayacaktır. Yaratıcı uğraşlarınızı daha geniş platformlarda gösterebilme şansı yakalayacak ve sayede üstün özelliklerinizden biri de gösterme şansı yakalayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu temkinli olmalı ve ne kadar olumlu enerjilere sahip olsanız da çevrenizdeki insanları iyice incelemelisiniz.


Sevgili Aslan, siz sabit ateş burcusunuz. Güç kaynağınız olan kendinizi ifade ve yaratıcılık gücünüzle hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Cevap: 2009 Aslan Burcu Mayıs Aylık Yorumu

saol kaprislicim:)
 
Geri
Üst