2009 İkizler Burcu Mayıs Aylık Yorumu

kaprisli

Yeni Üye
Üye
2009 İkizler Burcu Mayıs Aylık Yorumu
İkizler Burcu Mayıs Aylık Yorumu
21 Mayıs tarihine kadar, çok zengin bir iç alemine sahip olacağınız bu süreçte, kendinizi dış dünyadan ziyade kendi yalnızlığınızda daha rahat hissedebilirsiniz. Sizin gibi aktif ve iletişimci insanların böyle bir süreç yaşamaları ilginç görülebilir. Fakat siz bunu aktif dönemden önceki güç toparlama olarak görür ve doğal akışında değerlendirirseniz biliyorum ki çok güçlü girişimlerde bulunmanız bu tarihten sonra mümkün olacaktır. Bu dönemde çevrenizde bulunan insanlara gösterdiğiniz yüzünüzle gerçek kişiliğiniz arasında birbirinden farklı bir imaj çizebilir. Genelde meraklı, girişken, iletişimci bir insan olmanıza rağmen, tam tersine içinize çekilebilir daha ağırbaşlı ve sakin davranabilirsiniz. Şiddetli arzularınız nedeniyle, herkesin gözüönünde ilişkinizi yaşamaktansa gözlerden uzak kalmayı tercih edebilirsiniz. İçinizdekileri dışa vurmamaya özen gösterebilirsiniz. Kendinize bile tuhaf gelen bir yalnızlık duygusu sizi sarabilir. Daha duygusal ve hassas davranmanız kimi anlarda sizi rahatsız ederek bir gerilim altına soksa da genel anlamda böyle olmaktan hoşnut olabilirsiniz. Borç ve alacaklarınız konusunda hesabi davranabilir ve bu konularda oluşabilecek sorunlar nedeniyle sıkılabilirsiniz. Eğer kişisel haritanızda bu yaşam alanında zorlu görünümler varsa, gizli duygularınız ve arzularınız nedeniyle epey bir uğraşabilirsiniz. İçsel yöneliminizi dışa vurmaktan hoşlanmayacağınız için doğal olarak size bunun nedenini anlatmanız istendiğinde tepkisel davranabilirsiniz. 21 Mayıs döneminden sonra daha enerjik bir süreç başlayacağından gerilimden uzak durarak bu süreci sakin bir şekilde geçirmeye özen göstermenizi öneriyorum.

Doğum gününüzü şimdiden kutluyorum. Nice mutlu senelere

Duygu ve Aşk

Mayıs ayı boyunca Venüs gezegeni finansal konuların gündeme gelmesini sağlayacaktır. Yaşamınızı parasal olarak düzenleme gereği duyabilir ve girişimde bulunabilirsiniz. Maddi konularda epey hareketli bir dönem olacaktır. Haberleşmeler, kısa yolculuklar aracılığıyla maddi konularda öncü olmak gereği duyabilirsiniz. Görüşmelerinizin çoğunluğunda gelirinizi artırmak ve daha iyi yaşam koşullarına sahip olmak konuları yer alır. Alacaklarınızı tahsil ettiğiniz gibi yeni girişimlerde bulunarak para kazanabilirsiniz. Lüks ve konforunuz için para harcayabilir veya bu süreçte harcamak isteğiniz yükselebilir. Komisyonculuk, yayın, reklamcılık, haberleşme, alım satım işleri aracılığıyla kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Sözel olarak başarılı bir burç mensubu olduğunuzdan insanları etkilemeniz bu süreçte o kadar kolaylaşır ki, elde etmek istediğiniz ne varsa bunu paraya dönüştürebilecek gücü bulursunuz. Yeteneklerinizi sergilemeniz ve insanları etkileyerek güç elde etmeniz kolaylaşır. Kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlayacak maddi gücü elde etmeniz de yine bu sürecin etkin enerjisi sayesinde olacaktır. İşinizden elde ettiğiniz geliriniz artabilir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu para harcamalarında kontrollü olmaktır.

Fiziksel Enerjiniz

Mars Enerjisi Mayıs ayı boyunca size mesleki konularda çalışkanlık, zeka ve durumunuzu açıklıkla görebilmenizi sağlayan enerjiler sunacaktır. Bu dönemde dostluklarınızla ilgili sözel ifadeniz güçlenecek ve sık sık onlarla biraraya gelerek hedeflerinizle ilgili girişimde bulunmanız mümkün olacaktır. Mars enerjisiniz burcunuzla oluşturacağı enerjik görünüm sayesinde arkadaşlarınızla gayet kolaylıkla anlaşacak ve kendinize uygun yeni insanlarla tanışacaksınız. Genelde iletişimci bir burcun mensubu olduğunuzdan bu süreçte hızlılık sizin ilkeniz haline gelecektir. Hızlı düşünme, hızlı hareket etme ve sözel olarak hedefleriniz için atak olmanızı sağlayan dürtüleriniz bulunacaktır. Kafanızın içindeki bazı düşünceleri hayata geçirmenizi sağlayacak etkin kişilerle irtibatta bulunmanız ileriye dönük düşünüldüğünde çok işinize yarayacaktır. Bu süreçte edinilen bilgiyi kendi içinizde saklamayıp başkalarıyla paylaşma isteğiniz de artacaktır. Dikkat etmeniz gereken konu her zamanki gibi birden fazla işe girişerek her birini yarım bırakmaktansa en önemli şeye odaklanıp onu gerçekleştirdikten sonra diğerini halletmek olmalıdır. Yoksa bu enerjiden tam olarak yararlanmanız mümkün olmayabilir. Beklentilerinizi çok iyi saptayınız ve gerekli girişimlerde bulununuz. Bu süreçte kısa yolculuklara çıkarak görüşmelerde bulunmak ve faal olarak girişimci olmak, konusunda uzman olan kişilerden akıl almak faydalı olacaktır. Ayrıca dost gibi görünen aslında sizin de hissettiğiniz gibi güvenilir olmayan kişilere karşı da dikkatli olmanız yerinde olacaktır. Hiç hesapta olmayan olaylar yaşamamak için tedbirli olmakta fayda vardır.

İletişim ve Haberleşme

Mayıs ayının en etkili ve olumlu enerjisi yönetici gezegeniniz Merkürün burcunuzla olan kavuşumu olacaktır. Bu görünüm sayesinde her zamanki gibi neşeli, konuşkan ve zeki olacak ve bu sayede çevrenizde ilgi uyandırmaya devam edeceksiniz. Sizin gibi iletişimci bir burcun mensubu için bu dönem olağanüstü etkileriyle uzun bir süre unutulmayacaktır. Bu süreçte espri yeteneğiniz arttığı gibi, düşüncelerinizi sözel olarak ifade etme gücünüz yükselecektir. Konuşmalarınız ilginç ve zevkli olduğundan herkesin sizi dinlemek istemesi doğaldır. Beraber olduğunuz kişiler sizin sözlerinizden ve zekanızdan etkilenecek, kıvrak hareketlerinizle etrafınızdakiler büyüleyeceksiniz. Girişimleriniz için gerekli olan sözel kuvvet sayesinde isteklerinizi kabul ettirmeniz kolay olacaktır. Genç insanlarla olan ilişkiniz sayesinde daha enerjik ve daha girişimci olmanız mümkündür. Birden fazla konuya merak duyacak ve iradenizi kullanarak üstün yeteneklerinizi dış ortamlarda göstereceksiniz. El sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, avukatlık mesleklerinde faal olan burç mensupları için de bu dönem parlak işlere imza atılacaktır. Kısaca bu süreçte girişimler için gerekli olan zeka, konuşma gücü ve kıvraklık oldukça yüksektir. Bu enerjiden yararlanarak amaçladığınız hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Sevgili İkizler siz değişken hava burcusunuz. Güç kaynağınız olan iletişim yeteneğinizle çevrenizde popüler olabilirsiniz.
 
Cevap: 2009 İkizler Burcu Mayıs Aylık Yorumu

Çoğusu uyuyo valla..xD:D
Teşekkürler...
 
Geri
Üst