kızlar bebeklerımıze kocaman bir maşallah... bizimde bugun kontrolumuz vardı 31+3 te boyumuz 43 cm kılomuz 1780 gr. ve doktorum bugun benı şok eden birşey soyledı senı kesınlıkle normal doguma alacagım haberın olsun herşeyın musait şımarıklık yapma dedı. çok fena tırsmaya başladım.uyku yok artık bana.
Bi sanabi Ege'ye
Maşallah kızına gül kurusu... Ay bebiklerimizin hepsi büyüdü... Koca kız, koca adam oldular..
Valla en hayırlı doğum şekli hangisiyse o olsun diyelim.. Benim sezeryan olacak.. Ben de deli gibi tırsıyorum...
maşallah canım kocaman olmuş bebişin 🙂 . Benim de sanırım sezeryan olacak bugün öle dedi hayırlısı olsun diyorum ben bebeğim sağşıklı olsunda .
maşallah bebişlerimize
bizimde 31+2 de
Kilosu: 1,719 gr
Boyu: 42 cm
maşallah bebişlerimize
bizimde 31+2 de
maşallah canım kocaman olmuş bebişin 🙂 . Benim de sanırım sezeryan olacak bugün öle dedi hayırlısı olsun diyorum ben bebeğim sağşıklı olsunda .
bizde Tatlı göbüş annesini ve Zühtüyü öpüyoruz
annesi daha oğluşun adı belli olmadı mı ?
kızlar bebeklerımıze kocaman bir maşallah... bizimde bugun kontrolumuz vardı 31+3 te boyumuz 43 cm kılomuz 1780 gr. ve doktorum bugun benı şok eden birşey soyledı senı kesınlıkle normal doguma alacagım haberın olsun herşeyın musait şımarıklık yapma dedı. çok fena tırsmaya başladım.uyku yok artık bana.
maşallah bebişlerimize
bizimde 31+2 de
maşallah bebişlerimize
bizimde 31+2 de
Hala harar veremedik teyzesi ama sanırım senin oğlunla adaş olacaklar...
Egeden başka isim bulamadık biz. 🙂 Doğana kadar beklemeye karar verdik.. Doğunca bakacağız.. Zühtü'ye benzerse Zühtü koyarız artık...ha
bizde bugün normal de 31+1'iz ama biz ultrasona göre şu an 30+1 gözüküyor
cuma 29+6 idik ozamana göre kilomuz 1480 gr boyumuz 41 cm di...
sanırım en zayıf bebiş benimkisi kızlar...
en son 30+4 1625 grdı elifzel,nasıl kızlar?
Bizim Zühtü de
32+0 da
1900 gr, 42 cm....
Boncuğum Egem
31+6 da
Kilosu 2214 g +- 323 g
FL 6.47 cm
maşallah bebişlerimize
bizimde 31+2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?