2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi geceler kızlar..
bugün eşimin arkadaşlarıyla birlikte kilyos taraflarında sahilde biyere kahvaltıya gittik..
ay yedim de yedim, sanırım artık doyma hissimi kaybettim :çitos:
bu arada oradaki kızlardan biri kendi doğumundan bahsetti.
hamileliğinde tam 35 kilo almış ve şimdi incecik,,
nasıl verdin dedim, emzirmeyle hepsi gidiyor dedi.
ilk 4 ayda çoğu gidiyo kilonun, sonra daha biraz yavaş gidiyo dedi.
millet süt olsun diye sana bişiler yedirmeye calışacak sürekli, sakın yeme, bol bol su iç meyve ye dedi.
3 sene emzirdim ben oğlumu dedi bide..
o nedenle bayağı incelmiş sanırım..
ayy kızlar emzirebildiğimiz kadar emzirelim valla 🙂

kayınvalidemi çağırdım bugün bide oda görmeye kadın benle yarış ediyo bende geçen hafta boya vardı bu haftada o yaptırdı deli olcam yaa neyse geldi ay bayıldı eşyalarını seviyo arabasına felan baktı ay demezmi birazda bize bişey bırakın herşeyini almışsınız dedi içimden dedim senin dötünün keyfini beklerdim daha bi çift çorap almadı hala konuşuyo babasıda diyo kocamın eli boş bakıyosun odaya bi görümlük bişey al nazarlık felan dedim gerek yok dedim bende sinirlendimde bide yemeğe çağırdım o kadar işimin arasında yemek hazırladm 2 saatte çok yoruldm

Bosver canim agiz yapmis iste belli, yoksa almak isteyen insan simdiye kadar bekler mi
8inci ayimiza yaklastik coktan birseyler alirlardi.

Bosver canim agiz yapmis iste belli, yoksa almak isteyen insan simdiye kadar bekler mi
8inci ayimiza yaklastik coktan birseyler alirlardi.

evet aynen bide bana demezmi çok alma sonrada alınır ya cinnet geçiresim geliyo sabrımı deniyo sanırım

aslında eşimin doğumgününde bile bana hediye alır bayramda yılbaşında hep alırdı ama şu lafları beni deli ediyo bakalım doğumda ne takıcaklar

Canim sonra nezaman alicak misin ki, ki birde senin ilk cocugun tabiki heves ediceksin herseyini almak isteyeceksin.

hee içime su kactı heralde korktum ama bı an yahu.
ösgeeeeee cok mutluyum ben sonunda bızımkının ınadı kırıldı 2 kapılı dolabı alıyoruz
bugun belısın yakınlardakı bayılerıne bılem gıttı
hatta halı bıle begenmıs
beraber gıdıp bakalım begenırsen alırız dedı
bıde abajur gormus
yarın dolabın sıparısınıde verıyooo
yupppiiiiiiiiiiiii