2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol canım seninkide hayırlı olsun oğluşun gulegule kullansın
,
teşekkurler cnm

vatoz, zeynep hayırlı olsun kuzucuklarınızın odaları
bizimde oda geleli 2 haftayı geçti
hergün camı, balkon kapısı açık
yeni yeni azalmaya başladı kokusu

valla cnm esım adamla konusrken benlede dalga gectı nerdyse 1 ay havalandırmak gerekıyormus dıyee. oda yok cnm 1 hafta yeterlı dedı sınır oldum o an kocama ama odann alınması hevesıyle ssesımı cıkarmadımm ne anlr onlr dımı😉

günaydın kızlar herkesler iyidir inşallah

daem gözün aydın kocayı ikna etmişsin
vatoz ve zeynebim sizinde odalarınız hayırlı olsun
güzel günlerde kullansın melekleriniz inşallah

saol cnm

odanız hayırlı olsun zeynep. zaten odanız geç gelse de olur. Ayşe ilk 6 ay yanınızda olacak birşeycik olmaz.bizim oda da 1 haftadır havalanıyor kokusu çıkmadı.önümüzdeki hafta eşyalarını yıkamam gerek bilmiyorum ne olacak.

ben de önümüzdeki hafta annemi çağıracam
kıyafetlerini yıkama işini halledecez :tasu:
hastane çantamı da hazırlıcam

aaaa asıl ben size ne anlatacağım. Cuma akşamı kaynanam telefon etti, acaip mutlu bir sesle, bil bakalım ne aldım Alin' e dedi. Ben de belki azıcık anlar diye, " yine ne aldınız" dedim. yaa gitmiş bebek şekerlerini almış yaaaaaaaa.
bana daha öncede "bir yer varmış kalede hep bebek şekeri satıyormuş,adresini aldım " demişti. ben de huyunu bildiğimden, tamam havalar düzelince ziya bizi götürsün hem kaleyi gezeriz hem de alırız demiştim ama duyan kim? gitmiş kendi kafasına göre almış. huysuz gelin olmak istemiyorum ama o da benim ilk bebeğim yaa, hevesim kursağımda kaldı.
allahtan yatak odasını felan erken davranıp biz aldık 🙂
Bişi demedim artık, teşekkür ettim ama bozuldum bayaa..Sonrada ziyayla tartıştılar, kulağına hoca ezan okusun dedi, ziyada istemedi, o benim çocuğum dedi, tatsızlık oldu biraz 🙁

Son düzenleme:
oo vatos hanim hayırlı olsun oğluşunun odasııı..
resim istiyoz resimm..

bu arada leach, dananı mı göreceksin
saol cnm yaa sonunda aldık🙂 hatta ben uygun fıyatlı olsun dıye baska magazada bıtane vardı onu begendım dedımfena da deıldı ztn ama esımın amcası hayır dedı alişe gıtcez bakcaz dedı ordakı ılk begendıgımı aldı ama daha kalıtelı ve saglamdı cok mutlu oldum öle yapınca ama sıkı bir pazarlıkta yaptı magazada fotolarını cektım becerebılrsm bırzdn atıp koyarm 😉şimdi kaldı perde ve halım 🙁

dondurma yiyerek mi beslenmiş nası yanii

hıııı anasıyla-danasıyız biz 🙂

hahahha hay allahım ya :zuha: