Benimde ellerim acayip şiş alyansım zaten olmuyor ama tektaşım büyüktü elimde dönerdi normalde şimdi bırak dönmeyi parmağım ortasında kalıyor eşimin alyansı bile birkaç gün sonra dar gelir parmağıma
buarada kızlar magazaya bı gırdık bıde ne göreyım taşlı beyaz takım kayınvalıdem bayılmazmı takımaaa aa super falan malum zengın işi fiyatıda 3000 tl falan ama kaynvalıdem bakınyr onn basnda beklıyor soleyemıyordaaa bu guzel bu guzel ay dedım kız işi o alınıyorm ama oglumda sıze kusecek dedıım kız seylerıne bakıyorsunuz dıye oda sanırım beyazlar erkekler ıcın dedı satıcı adama . adamda dedıkı hayr dedı erkeklere pek taş gitmiyor erkeklerde taşları cıkartıyoruz🙂 ayyy kımseyede anlatamadm olayı ne guldum magazada ama
canım bende bu haftasonu unuttum takmadım bıde parmakların şişmişti.Sonra eşime dedımki takmadım yüzüğü ama unuttum takmayı gercekten dedim.çünkü çok kızıyodu eskıden unutunca.Oda bana demezmi:Nasıl takmazsın aşkım aynı genç kız gibi duruyosun yalnış anlaşımazmı dıye dalga geçmesinmi?Yanımda kayınvaldem vardı bıde.Şok oldum resmen ve sinir oldum tabi.Doğurduktan sonrada takmıcam ozamn görürsün dedim.sinir şey ya
Bende takmıyorum zaten ama dün düğüne giderken deneyeyim dedim canım sıkıldı tektaş bile olmayınca. Bide benim ellerdeki uyuşukluk iyice arttı beleklerim ağrıyor sanırım bu hafta atel kullanmaya başlıcam artık dayanılmaz olmaya başladı