Esmerim hayırdır benim kaşıntılardan ve tahlillerden haberim yok ne oldu karaciğer tahlilimi istedi doktorun. Bende en son gittiğimde hafif kaşıntılarımın başladığından bahsetmiştim karaciğer tahlili yazdı ama tarih atmadı kaşıntıların artarsa bu tahlilleri yaptır demişdi gebelik kolestazı olabilirmiş dikkat etmemiz lazım dedi
evet canım zaten o nedenle korktuk bizde gebelik kolestazı olsaydı şayet gebeliği bile sonlandırmak zorunda kalabiliriz demiştim doktorum ama çok şükür ondan kaynaklı değilmiş içimiz rahatladı ama geçen haftam zehir oldu bana 2 günde bir dr.daydım
canım bende bu haftasonu unuttum takmadım bıde parmakların şişmişti.Sonra eşime dedımki takmadım yüzüğü ama unuttum takmayı gercekten dedim.çünkü çok kızıyodu eskıden unutunca.Oda bana demezmi:Nasıl takmazsın aşkım aynı genç kız gibi duruyosun yalnış anlaşımazmı dıye dalga geçmesinmi?Yanımda kayınvaldem vardı bıde.Şok oldum resmen ve sinir oldum tabi.Doğurduktan sonrada takmıcam ozamn görürsün dedim.sinir şey ya
Bende takmıyorum zaten ama dün düğüne giderken deneyeyim dedim canım sıkıldı tektaş bile olmayınca. Bide benim ellerdeki uyuşukluk iyice arttı beleklerim ağrıyor sanırım bu hafta atel kullanmaya başlıcam artık dayanılmaz olmaya başladı
ya benim de özellikle sabah kalktıgımda ellerimi böle sıktıgımda fln güçsüzlük oluyo.. bide el bileğimi kıvırdıgımda sanki iki kemik birbirine sürtüyomus gibi canım acıyo..
sağol canım hastalık demiyelimde kaşıntıydı benim derdim ama öyle böyle kaşıntı değil sabaha kadar ağlaya ağlaya kaşındım günlerce gerçi hala devam ediyo ama yapacak birşey yok çekicem sanırım
ultrason ve tahlil sonuçlarımız temiz çıktı sandığımız gibi karaciğerden kaynaklanan bir problem yokmuş birçok hamile kadında görülebilen kaşıntıymış sadece içim rahatladı ama kaşınmaya devam doğuma kadar sürebilirmiş ilaçda kullanmamı istemedi hem dahiliyeci hemde kadın doğum doktorum sabah akşam ılık duş dediler napalım bebişim sağlıklı olsunda katlanacağım artık kızım 1 haftada 90 gram almış
bide artık her cumartesi kontrole çağırdı dr.um nst bağlanacakmışım tedbir için hayırlısı artık zaman daralıyo
sağol canım hastalık demiyelimde kaşıntıydı benim derdim ama öyle böyle kaşıntı değil sabaha kadar ağlaya ağlaya kaşındım günlerce gerçi hala devam ediyo ama yapacak birşey yok çekicem sanırım
hee benim de kaynanam öle diyo amaaan takma ne olacak herşey meydanda zaten.. te allam
ya benim de özellikle sabah kalktıgımda ellerimi böle sıktıgımda fln güçsüzlük oluyo.. bide el bileğimi kıvırdıgımda sanki iki kemik birbirine sürtüyomus gibi canım acıyo..