aman ne güzel odalar alınmış. Güle güle kullansın bebişler inşallah. Biz de haftasonu halı perde falan baktık ama içime sinen bişey olmadı. Boş boş dolaştık işte.
sağol canım hastalık demiyelimde kaşıntıydı benim derdim ama öyle böyle kaşıntı değil sabaha kadar ağlaya ağlaya kaşındım günlerce gerçi hala devam ediyo ama yapacak birşey yok çekicem sanırım
Esmerim karaciğer testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim neyseki tehlike yok. Şu kaşıntıda ne menem bişeymiş bendede ara ara çok şiddetli oluyor hemen ılık bir duş alıyorum uykuya ancak öyle dalabiliyorum birde kaşıyıcı aldım baş ucumda duruyor 🙂 Annem yeni bir kese getirmiş o çok işime yaradı sert bişey her banyoda kullanıyorum ama öyle kendinikeseler gibi değilde sabunlar gibi hafif hafif baya bir rahatlatıyor hemde öyle hafif keselenmek kan dolaşımına iyi geliyormuş
şişlik ayak bileklerimde aşırı derecede oluyor sabah kalktıgımda az şiş oluyor aksam eve gittiğimde resmen bileklerimin iki yanına birer top bağlamışım gibi oluyor geçen gün kuzenler inanamadı gördüler de.. düz iniyo artık resmen bacaklarım.. ben de geçen gün fermuarsız botlarım vardı, ayağa geçirerek giyilen giymeye çalıştım giyemedim
Ayyy işe gelmedim ya iki gün dedşkodu birikmiş bi sürü... O haberleri alıyorum..Sizi de okuyorum ama arada... Esmer geçmiş olsun... Dae, Zeynep odalarınızı gülegüle kullansın bebişler...
şişlik ayak bileklerimde aşırı derecede oluyor sabah kalktıgımda az şiş oluyor aksam eve gittiğimde resmen bileklerimin iki yanına birer top bağlamışım gibi oluyor geçen gün kuzenler inanamadı gördüler de.. düz iniyo artık resmen bacaklarım.. ben de geçen gün fermuarsız botlarım vardı, ayağa geçirerek giyilen giymeye çalıştım giyemedim