Karıştırma orasını göbek kordonu o göbek kordonu
aaaa asıl ben size ne anlatacağım. Cuma akşamı kaynanam telefon etti, acaip mutlu bir sesle, bil bakalım ne aldım Alin' e dedi. Ben de belki azıcık anlar diye, " yine ne aldınız" dedim. yaa gitmiş bebek şekerlerini almış yaaaaaaaa.
bana daha öncede "bir yer varmış kalede hep bebek şekeri satıyormuş,adresini aldım " demişti. ben de huyunu bildiğimden, tamam havalar düzelince ziya bizi götürsün hem kaleyi gezeriz hem de alırız demiştim ama duyan kim? gitmiş kendi kafasına göre almış. huysuz gelin olmak istemiyorum ama o da benim ilk bebeğim yaa, hevesim kursağımda kaldı.
allahtan yatak odasını felan erken davranıp biz aldık 🙂
Bişi demedim artık, teşekkür ettim ama bozuldum bayaa..Sonrada ziyayla tartıştılar, kulağına hoca ezan okusun dedi, ziyada istemedi, o benim çocuğum dedi, tatsızlık oldu biraz 🙁
yazdım biraz önce, duydunuz mu?
az önce ilk cümlen gelmişti sadece..aaaa asıl ben size ne anlatacağım. Cuma akşamı kaynanam telefon etti, acaip mutlu bir sesle, bil bakalım ne aldım Alin' e dedi. Ben de belki azıcık anlar diye, " yine ne aldınız" dedim. yaa gitmiş bebek şekerlerini almış yaaaaaaaa.
bana daha öncede "bir yer varmış kalede hep bebek şekeri satıyormuş,adresini aldım " demişti. ben de huyunu bildiğimden, tamam havalar düzelince ziya bizi götürsün hem kaleyi gezeriz hem de alırız demiştim ama duyan kim? gitmiş kendi kafasına göre almış. huysuz gelin olmak istemiyorum ama o da benim ilk bebeğim yaa, hevesim kursağımda kaldı.
Bişi demedim artık, teşekkür ettim ama bozuldum bayaa..Sonrada ziyayla tartıştılar, kulağına hoca ezan okusun dedi, ziyada istemedi, o benim çocuğum dedi, tatsızlık oldu biraz 🙁
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
odalar alınmış bakıyorum ohhhhh iyi günlerde kullanın bebişlerinizleee
esmercim sevindim cnm hamilelikten olmasınaaaaa
öskemmm tuzlu yeme gııı yada azalttttt çünkü şişlik uzun süre gitmiyomuş sonra vücuttannn
ştella iyi günlerde kullannnnn ortim sendeeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler kuşummm günaydın sanadaaagünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
öskemmm tuzlu yeme gııı yada azalttttt çünkü şişlik uzun süre gitmiyomuş sonra vücuttannn
aaaa asıl ben size ne anlatacağım. Cuma akşamı kaynanam telefon etti, acaip mutlu bir sesle, bil bakalım ne aldım Alin' e dedi. Ben de belki azıcık anlar diye, " yine ne aldınız" dedim. yaa gitmiş bebek şekerlerini almış yaaaaaaaa.
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?