az önce ilk cümlen gelmişti sadece.. inanamıyorum yani senin bebeğinin şekerini sana danışmadan, sen beğenmeden nasıl alırlar ya.. bazen gerçekten hadlerini aşıyor bu kaynanalar. sonra da gelin birşey dese ay bak şekerini bile üşenmedim gittim aldım o yorulmasın diye, bide bana laf ediyo derler millete.
hah aynen ööle, sonra kötü sen olursun işte. Ne yapayım artık onca para dökmüş birşey demedim. birde ben aramızda bir sorun çıkmasından çok korkuyorum çünkü o zaman ziya çok zor durumda kalır ve çok üzülür. ben de ona hiç kıyamam.
esmercim geçmiş olsun canım. bende de el ve bacak kaşıntıları var ama çok hafif. korkmaya başladım. haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek
vatoz sende oda almışsın. hayırlı olsun. ama taşlı takımı almanı beklerdim 🙂
leach biz de birşey almadılar diye şikayetçiyiz. bu işin bir ortası yok sanırım 🙂
bizde de annem senin kaynananın rolünü üstlendi.ben kızıma sadece 1 tane hastane takımı ile birkaç body aldım. herkes anneme kızıyor bırak kız da hevesini alsın diye ama dinleyen kim . gözü kör olmuş durumda 🙂 deli gibi kaptırdı kendini. daha iyi size masraf çıkarmadım dedi.
daha bebeklerimize çok şey alacağız boşver sıkma canını. onlarda hevesleniyorlar işte.
elh de mesaj atmış. kaynanası kayınpederi çat kapı gelmiş akşam onlara kahvaltı hazırlıyormuş sözde sabah gideceklerdi diyo onlar gidince gelecekmiş. milleti yormaya ne meraklı bu insanlar ya geceden gelip bide kalıyolar iş yaptırıyolar kıza
Kızlar biz de dün optimuma gittik.. LCW den tişört alma hayaliyle... Ama yoktu hiçbirşey.. Ay gıcıkm oldum ya... Cevahire de gittim Cuma günü orda da yok.. Giyecek bişeyim kalmadı.. Sonra ordan dönerken e-bebek e uğradık.. Pompayı aldım sonunda... Bide yenidoğan poposil aldım.. Unobaby... Ay pompa işi bitti ya bayağ bi rahatladım...
esmercim geçmiş olsun canım. bende de el ve bacak kaşıntıları var ama çok hafif. korkmaya başladım. haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek
vatoz sende oda almışsın. hayırlı olsun. ama taşlı takımı almanı beklerdim 🙂
leach biz de birşey almadılar diye şikayetçiyiz. bu işin bir ortası yok sanırım 🙂 bizde de annem senin kaynananın rolünü üstlendi.ben kızıma sadece 1 tane hastane takımı ile birkaç body aldım. herkes anneme kızıyor bırak kız da hevesini alsın diye ama dinleyen kim . gözü kör olmuş durumda 🙂 deli gibi kaptırdı kendini. daha iyi size masraf çıkarmadım dedi.
daha bebeklerimize çok şey alacağız boşver sıkma canını. onlarda hevesleniyorlar işte.
hah aynen ööle, sonra kötü sen olursun işte. Ne yapayım artık onca para dökmüş birşey demedim. birde ben aramızda bir sorun çıkmasından çok korkuyorum çünkü o zaman ziya çok zor durumda kalır ve çok üzülür. ben de ona hiç kıyamam.
bence beraber bakın şekerlere, eğer begenmezseniz gider değiştirirsin. içinin şekerini de almış mıdır ki şimdiden acaba? ya da stella nın dediği gibi 30-40 tane kendi begendiğiniz birşeyi alır, istediğiniz kişilere ondan verirsiniz
elh de mesaj atmış. kaynanası kayınpederi çat kapı gelmiş akşam onlara kahvaltı hazırlıyormuş sözde sabah gideceklerdi diyo onlar gidince gelecekmiş. milleti yormaya ne meraklı bu insanlar ya geceden gelip bide kalıyolar iş yaptırıyolar kıza
kırkyılın başı bişey yapıyorlar onuda eline yüzüne bulaştırıyorlar haklısın bende çok bozulurdum inşallah güzel birşey almıştır hem üzülme beğenmezsen gider kendi zevkine göre 30-40 tane daha alırsın en yakınlarına senin aldığın şekerden dağıtırsın
yok allahtan çok çirkin şeyler değil ama ben başka modeller beğenmiştim.
ikinciye inşallah 🙂